Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
07.03.2018
Cofidis, patrocinador de la "Volta"
  • La entitat financera patrocinarà la Volta Ciclista a Catalunya premiant al vencedor de cada etapa de la ronda catalana
  • Cofidis també patrocina aquest 2018, la Itzulia, la Clásica San Sebastián i la Vuelta

Cofidis reforça el seu compromís amb el ciclisme amb l'entrada com a patrocinador de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 19 al 25 de març per carreteres catalanes.

L'entitat financera està present en totes les curses de la UCI World Tour que se celebren en territori estatal durant aquest 2019, amb presència com a patrocinador a la "Volta", la Itzulia i la Clásica de San Sebastián, a més de la Vuelta a España, on hi està vinculada des de 2010.

En totes aquestes proves Cofidis comptarà amb diferents elements de visibilitat, entre ells, el premi del guanyador d'etapa, presència visual en les zones de sortida i arribada de cada etapa, pòdiums i dorsals dels corredors.

Per a Joan Sitges, director general de Cofidis España, "és un orgull ampliar la nostra aliança amb aquest esport amb el que compartim el seus valors. Amb aquest acord seguim creixent i arribarem a tota la gent que estima el ciclisme tant com nosaltres".

Rubèn Peris, director general de la Volta Ciclista a Catalunya ha celebrat poder comptar amb un patrocinador històric del ciclisme com Cofidis, i ha manifestat que "tenir de companys de viatge a empreses com Cofidis és la millor notícia per afrontar la 98a edició de la cursa, que reunirà un any més als millors ciclistes i equips per les carreteres catalanes a partir del proper dilluns 19 de març".

Amb aquest acord, Cofidis amplia la seva presència en un esport en el que està present des de fa més 20 anys amb l'equip professional Cofidis, el més veterà del pilot UCI. Així mateix, la entitat financera patrocina la Selecció Espanyola de Ciclisme i el Comitè Paralímpic Espanyol.

Sobre Cofidis

Cofidis (www.cofidis.es) entitat financera d'origen francès especialitzada en la concessió de crèdits i projectes de finançament és un dels líders del Crèdit al Consum a Europa. L'entitat, amb sucursals en 9 països europeus, forma part del grup Crédit Mutuel, i està present a Espanya des de 1990. Cofidis fomenta i aposta per l'educació financera de la població amb el portal ‘Economía para ti' (www.economiaparati.com) i la pràctica de l'esport mitjançant els seus nombrosos patrocinis en el món del ciclisme . Actualment l'entitat compta amb 835 treballadors i més de 1.300 milions d'euros d'inversió creditícia. El 2017 ha estat guardonada per cinquè any consecutiu, amb el premi ELSA al millor servei al client en organismes de crèdit, organitzat per l'empresa Sotto tempo Advertising.

Fotografia: Jesús Herrada, ciclista de l'equip Cofidis. (Cofidis).

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.