Facebook
Twitter
última hora
Simon Yates (Michelton-Scott) guanya a Montjuïc i Alejandro Valverde (Movistar) s'emporta la seva tercera Volta a Catalunya
Notícia
14.03.2018
La "Volta" tindrà difusió televisiva a 190 països
  • La ronda catalana, en la seva 98a edició, podrà seguir-se en directe als cinc continents
  • És la major dimensió mediàtica de la història de la cursa

La Volta Ciclista a Catalunya segueix incrementant la seva presència internacional i dimensió mediàtica, i a l'edició 2018, que es disputarà del 19 al 25 de març de 2018, es podrà seguir a televisió a 190 països del món.

Els cinc continents podran seguir en directe les evolucions dels millors ciclistes del panorama internacional, entre els quals destaquen corredors com el vigent campió Alejandro Valverde, els colombians Nairo Quintana (guanyador Vuelta i Giro) i Rigoberto Urán (segon en el darrer Tour) o el francès Warren Barguil (vencedor de la muntanya al darrer Tour), entre molts d'altres.

Un total de 28 difusors i 4 agències de notícies que cobreixen fins a 190 països seran els encarregats de distribuir la senyal televisiva de la "Volta", ja sigui en directe, en forma de resum de highlights o en els diferents informatius televisius.

Canals de televisió com Eurosport, (Europa - 54 països) Eurosport Asia (16 països a l'Àsia) NBC Sport (USA), Claro Sports (18 territoris a l'Amèrica Llatina), Caracol TV (Colòmbia) Supersport (53 països a l'Àfrica) Kwésé Sport (20 països de l'Àfrica) OSN (23 països de l'Àfica) Sky Sport (Oceania), entre d'altres, s'ocuparan de mostrar al món els paisatges i territoris ciclistes de Catalunya.

A territori estatal, la prova es podrà veure en directe per TV3 i RTVE en els seus respectius canals temàtics esportius (Esport3 i TDP) i EitB, a banda d'Eurosport. Un seguiment exhaustiu per a la ronda catalana, que amb la seva condició de prova UCI World Tour és una de les que més expectació desperta.

Des de la passada edició de la "Volta", l'empresa A.S.O, organitzadora del Tour de França, gestiona els drets televisiu de la prova catalana. Si bé l'any passat ja es va arribar fins a 170 països, al 2018 aquest dimensió mediàtica s'ha augmentat de forma notable.

La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya sortirà de Calella el proper 19 de març i finalitzarà a Barcelona el diumenge 25. Una nova edició de la tercera prova per etapes més antiga del món, només per darrera del Tour de França i del Giro d'Itàlia.

broadcast

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació.