Sisena sortida consecutiva de Mataró a la “Volta”

126.127 habitants

El Maresme

Website: www.visitmataro.cat

Mataró està situada 35 quilòmetres al nord de Barcelona i és la capital del Maresme. Amb més de 127.000 habitants, la seva privilegiada situació geogràfica -per un costat el mar i per l'altre la serralada litoral- fa que les condicions climàtiques de Mataró siguin idònies per gaudir de la ciutat, ja sigui com a visitant o com a resident.

Passejant pels carrers de la ciutat podràs descobrir joies arquitectòniques com la Nau Gaudí -primer edifici projectat per Antoni Gaudí-; la Casa Coll i Regàs i el mercat del Rengle -obra de l’arquitecte mataroní Josep Puig i Cadafalch-; o la Capella dels Dolors de la Basílica de Santa Maria, d’Antoni Viladomat. I si ens referim a noms propis que han deixat un important llegat a la ciutat no podem oblidar Miquel Biada, impulsor el 1848 del primer ferrocarril de la península, que va connectar Barcelona i Mataró.

A més a més del patrimoni, a Mataró també hi trobaràs una oferta gastronòmica i comercial acurada i diversa; un front marítim amb 2 quilòmetres de platja i un port esportiu amb més d’un miler d’amarradors on hi pots practicar activitats nàutiques durant tot l’any.

Tot el que pots fer i veure a Mataró, a només 30 minuts de Barcelona, ho trobaràs al web www.visitmataro.cat i també als perfils de Facebook, Twitter i Instagram del @visit_mataro.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya

By browsing this site, you accept the use of Cookies in order to offer to you an advertising tailored to your interests, and to perform traffic statistics.

To find out more