Mas, Aru i Pinot, trio d’asos per a la Volta

2 de gener 2019 - 14:51

Tres dels corredors més importants del calendari internacional com són el balear Enric Mas (Deceuninck-Quick Step), el francès Thibaut Pinot (Groupama – FDJ) i l’italià Fabio Aru (UAE Team Emirates) han confirmat que tenen la Volta Ciclista a Catalunya 2019 dins de la seva planificació esportiva per a la temporada 2019.

Enric Mas Nicolau, que ja ha participat en les dues darreres edicions de la “Volta”, es va destapar l’any 2018 amb un sensacional segon lloc a la general de la Vuelta a Espanya, amb victòria al Coll de la Gallina inclosa.

Thibaut Pinot també ha signat un magnífic any 2018 i és el cap de files del Groupama – FDJ. Guanyador de Lombardía (2018) i podi del Tour de França (2014), és un dels corredors més importants del món. Pinot és un habitual de la “Volta” ja que ha participat en 5 ocasions.

L’italià Fabio Aru ha participat a la “Volta” en cinc ocasions, i buscarà aquest 2019 trobar-se amb la seva millor versió. Guanyador de la Vuelta a Espanya 2015, Aru és un dels corredors més carismàtics del pilot.

Tots ells se sumen a la ja llarga llista de corredors confirmats de primer nivell que prendran la sortida de la Volta Ciclista a Catalunya 2019 a Calella, i que del 25 al 31 de març disputarà la seva 99a edició.

Fotografia: Enric Mas, en la darrera participació a la "Volta" (Namuss Films).

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya

By browsing this site, you accept the use of Cookies in order to offer to you an advertising tailored to your interests, and to perform traffic statistics.

To find out more