Mas, Aru i Pinot, trio d’asos per a la Volta

2 de gener 2019 - 14:51

Tres dels corredors més importants del calendari internacional com són el balear Enric Mas (Deceuninck-Quick Step), el francès Thibaut Pinot (Groupama – FDJ) i l’italià Fabio Aru (UAE Team Emirates) han confirmat que tenen la Volta Ciclista a Catalunya 2019 dins de la seva planificació esportiva per a la temporada 2019.

Enric Mas Nicolau, que ja ha participat en les dues darreres edicions de la “Volta”, es va destapar l’any 2018 amb un sensacional segon lloc a la general de la Vuelta a Espanya, amb victòria al Coll de la Gallina inclosa.

Thibaut Pinot també ha signat un magnífic any 2018 i és el cap de files del Groupama – FDJ. Guanyador de Lombardía (2018) i podi del Tour de França (2014), és un dels corredors més importants del món. Pinot és un habitual de la “Volta” ja que ha participat en 5 ocasions.

L’italià Fabio Aru ha participat a la “Volta” en cinc ocasions, i buscarà aquest 2019 trobar-se amb la seva millor versió. Guanyador de la Vuelta a Espanya 2015, Aru és un dels corredors més carismàtics del pilot.

Tots ells se sumen a la ja llarga llista de corredors confirmats de primer nivell que prendran la sortida de la Volta Ciclista a Catalunya 2019 a Calella, i que del 25 al 31 de març disputarà la seva 99a edició.

Fotografia: Enric Mas, en la darrera participació a la "Volta" (Namuss Films).

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya