Els oients d’iCat triaran la cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2022

15 d’octubre 2021 - 12:55

L’emissora iCat busca la cançó de la Volta Ciclista a Catalunya 2022 i fa una crida als grups i solistes musicals catalans perquè presentin temes inèdits entre el 15 d’octubre i el 12 de novembre, en una iniciativa impulsada per la Volta Ciclista a Catalunya i el Departament de Cultura, amb la col·laboració de l’Acadèmia Catalana de la Música.
 
La Volta Ciclista a Catalunya i iCat tornen a posar en marxa el concurs #iCatVolta, per triar la cançó que acompanyarà la competició a l’edició 101, que tindrà lloc del 21 al 27 de març del 2022.

Així, doncs, fem una crida a bandes i solistes de l’escena musical catalana, perquè presentin una cançó en català inèdita des d’avui, 15 d’octubre, fins al 12 de novembre.
Un jurat integrat per membres de la Volta, d’iCat, del Departament de Cultura –a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)– i de l’Acadèmia seleccionarà les tres cançons finalistes, que es faran públiques el dia 17 de novembre i es posaran a votació, del 27 de novembre i fins el 20 de desembre, entre els oients d'iCat.

D'aquesta votació en sortirà la cançó guanyadora, que no només identificarà la cursa, sinó també tota la campanya de comunicació prèvia. El guanyador/a es farà públic el 21 de desembre.

El concurs iCatVolta està organitzat per iCat, la Volta Ciclista a Catalunya i el Departament de Cultura, a través de l’ICEC, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música. La primera edició del concurs, l’any 2020, va designar “Eclipsi”, de Blaumut, com a cançó de l’edició centenària de la competició, que es va haver d’ajornar al març d’aquest any.

Consulta les bases i el calendari en aquí

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya