La “Volta” 2019, definida per a la seva 99a edició

La prova revela els inicis i finals d’etapa de la propera edició i presenta una renovada pàgina web

La Volta Ciclista a Catalunya ja té definit els inicis i finals d’etapa de la 99a edició de la ronda catalana, que tindrà lloc del 25 al 31 de març de 2019. Tot i que ja es coneixien els acords amb els municipis implicats, ara es posa en coneixement l’ordre exacte de les etapes de la cursa catalana, la tercera prova per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d’Itàlia.

La “Volta” 2019, amb inici a Calella i final a Barcelona, presentarà un recorregut amb dos finals en alt: a les estacions d’esquí de Vallter 2000 i La Molina, i suposa el retorn a la cursa de municipis com Sant Feliu de Guíxols, Vila-seca o Puigcerdà.

A més, ciutats com Mataró, Valls o Sant Cugat del Vallès, així com els municipis de la Vall de Camprodon, mantenen la seva aposta per la “Volta” i seguiran gaudint un any més del millor ciclisme mundial.

L’organització de la “Volta” procedirà ara a elaborar i crear els millors itineraris per fer de la 99a edició una cursa exigent i d’alt nivell pels millors ciclistes i equips del món, que any rere any es donen cita amb la prova catalana.

Així, tots els detalls del recorregut com el quilometratge, els ports o els itineraris seran públics a partir de 2019, quan es realitzarà la presentació oficial de la cursa.

L’anunci de les ciutats etapes de la “Volta” coincideix amb la posada en escena de la nova pàgina web de la Volta Ciclista a Catalunya (www.voltacatalunya.cat), que avui ha vist la llum i que confirma l’aposta per la renovació de tot el que envolta la cursa.

La web, a banda de presentar una imatge més moderna i adaptada als nous temps, incorpora un tercer idioma, i per tant tota la informació de la cursa es podrà seguir en tres llengües: català, castellà i anglès. 

By browsing this site, you accept the use of Cookies in order to offer to you an advertising tailored to your interests, and to perform traffic statistics.

To find out more