La ReVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, torna aquest 2020 amb Sant Cugat del Vallès com a escenari de la sortida i l’arribada.  Serà el dia 12 de juliol quan es celebri la segona edició d’una cursa que reunirà els equips femenins nacionals i així com també d’internacionals

El compromís de la Volta pel ciclisme femení, conjuntament amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, ha impulsat aquest retorn de la ReVolta després del parèntesi d’aquest 2019 motivat per la congestió del calendari. La cita permetrà arrodonir un 2020 molt especial per a la Volta Ciclista a Catalunya, amb la celebració de l’edició 100 entre el 23 i el 29 de març i el retorn de la ReVolta.

Serà una prova en línia, amb un recorregut que superarà els 100km, exigent i que posarà a prova a totes les participants de la cursa. Tindrà a Sant Cugat del Vallès com a punt neuràlgic, com a zona de sortida i la gran arribada.

La ReVolta va viure la seva primera edició l’any 2018 amb un recorregut pel Circuit clàssic de Montjuïc a Barcelona. La primera edició d’aquesta prova va ser tot un èxit de participació -amb 118 ciclistes- i d’assistència de públic, coincidint amb la darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

La vencedora de la primera edició de la “reVolta” va ser la ciclista d’Estats Units Lauren Stephens (Cylance ProCycling) per davant de Lorena Llamas (Movistar Team) i Sofia Rodríguez (Sopela Women Team). La prova es va disputar a 45 minuts i una volta en el circuit de Montjuïc, i va estar reglamentada per la Federació Catalana de Ciclisme.

 

FOTO:MANE ESPINOSA.CIUTAT. VOLTANTS DEL MONESTIR.
FOTO:MANE ESPINOSA.CIUTAT. VOLTANTS DEL MONESTIR. © © Mané Espinosa

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya