La “reVolta”

La “reVolta” és la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, que va viure la seva primera edició l’any 2018 amb un recorregut pel Circuit clàssic de Montjuïc a Barcelona. La primera edició d’aquesta prova va ser tot un èxit de participació -amb 118 ciclistes- i d’assistència de públic, coincidint amb la darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

La vencedora de la primera edició de la “reVolta” va ser la ciclista d’Estats Units Lauren Stephens (Cylance ProCycling) per davant de Lorena Llamas (Movistar Team) i Sofia Rodríguez (Sopela Women Team). La prova es va disputar a 45 minuts i una volta en el circuit de Montjuïc, i va estar reglamentada per la Federació Catalana de Ciclisme.

La “reVolta”, que va néixer amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya confirma l’aposta de la “Volta” pel ciclisme femení.

L’any 2019 es viurà la segona edició de la “reVolta”. Tots els detalls i novetats de la prova s’anunciaran properament.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya

Patrocinadors de Volta Ciclista a Catalunya

By browsing this site, you accept the use of Cookies in order to offer to you an advertising tailored to your interests, and to perform traffic statistics.