La “reVolta” és la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, que va viure la seva primera edició l’any 2018 amb un recorregut pel Circuit clàssic de Montjuïc a Barcelona. La primera edició d’aquesta prova va ser tot un èxit de participació -amb 118 ciclistes- i d’assistència de públic, coincidint amb la darrera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

La vencedora de la primera edició de la “reVolta” va ser la ciclista d’Estats Units Lauren Stephens (Cylance ProCycling) per davant de Lorena Llamas (Movistar Team) i Sofia Rodríguez (Sopela Women Team). La prova es va disputar a 45 minuts i una volta en el circuit de Montjuïc, i va estar reglamentada per la Federació Catalana de Ciclisme.

La “reVolta”, que va néixer amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya confirma l’aposta de la “Volta” pel ciclisme femení.

La “reVolta” es pren un descans l’any 2019 per la congestió del calendari i tornarà amb més força l’any 2020, coincidint amb el centenari de la Volta Ciclista a Catalunya, per tal de celebrar la seva segona edició.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya

By browsing this site, you accept the use of Cookies in order to offer to you an advertising tailored to your interests, and to perform traffic statistics.

To find out more