El Canal Olímpic de Catalunya, situat a Castelldefels, suposa un nou i atractiu escenari per acollir una sortida d’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

Website:
http://www.canalolimpic.cat/

Des de la seva inauguració l’any 1991, el Canal Olímpic de Catalunya ha anat incorporant nous espais i serveis per tal de situar-se en una de les instal·lacions multiesportives de referència al país.

La làmina d’aigua, amb una longitud de 1.200 metres i una amplada de 130 metres, és idònia per a la pràctica del piragüisme, el rem, el windsurf o l’esquí nàutic. D’igual manera, l’anella de 2.700 metres que encercla el canal s’erigeix en un circuit tancat ideal per al ‘running’, el patinatge sobre rodes o el ciclisme.

Dins les instal·lacions del Canal Olímpic de Catalunya també hi destaca el camp de Pitch & Putt de 9 forats i que compta amb camp de pràctiques.

L’ampli gimnàs de fitness està equipat amb una moderna sala de màquines i tonificació, així com un circuit hidràulic, que permet oferir una àmplia oferta d’activitats dirigides.

Pel que fa al Club de Pàdel Canal Olímpic de Catalunya, ofereix classes particulars, escola de formació i tornejos en les seves pistes panoràmiques d’última generació.

Vine al Canal Olímpic de Catalunya i descobreix unes instal·lacions úniques i l’ampli ventall d’activitats esportives i lúdiques que ofereix.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya