VOLTA CICLISTA ASSOCIACIÓ ESPORTIVA

Aquest apartat està destinat a les informacions relatives a la Volta Ciclista Associació Esportiva com a entitat, i per comunicar-se amb els seus socis i sòcies. 

CANCEL·LADES LES CURSES CICLISTES DE LA FESTA MAJOR DE SANTS 2020  

Degut a la dificultat en garantir la distancia mínima de seguretat que marca el protocol de prevenció del COVID-19 i evitar així la propagació de la pandèmia, enguany la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva cancel·la l’organització de les curses ciclistes de la Festa Major de Sants 2020.  

Així doncs, el 44è Trofeu Quirze Martí (Cadets), el 43è Trofeu Andrés Sancho (Elit) i el 74è Trofeu Enric Armengol (Júnior), previstos inicialment pel 30 d’agost de 2020, hauran d’esperar a la Festa Major de Sants de l’any 2021.


CURSES DE FESTA MAJOR DE SANTS 2019

Un any més, la Volta Ciclista a Catalunya se suma a la Festa Major de Sants i organitzarà el proper dia 1 de setembre tres curses ciclistes al carrer de Sants, entre els carrers de Moianès i Olzinelles.

Els horaris i categories de les proves seran les següents:

10:30h – 43è Trofeu Quirze Martí, per cadets, infantils i fèmines.

11:20h – 73è Trofeu Enric Armengol, per júniors.

12:25h – 42è Trofeu Antonio A. Sancho, per Elits i Sub23.

Us hi esperem.


Dol per la mort d’Emilia Bernad March

La Volta Ciclista a Catalunya vol mostrar el seu condol per la mort de la mare del soci i col·laborador de la cursa Antoni Moliné, l’Emilia Bernad March, que ha traspassat.

A partir d’avui dia 18 de febrer des de les 11:45h, el Tanatori de Les Corts estarà a disposició per tal de donar el darrer adéu a l’Emilia. La cerimònia serà demà 19 de febrer a les 09:45h.

La Volta Ciclista a Catalunya vol mostrar el seu suport a familiars i a amics.La Volta Ciclista a Catalunya s’adhereix al Manifest del Món de l’Esport pel Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones

La Volta Ciclista a Catalunya ha formalitzat la seva adhesió al Manifest del Món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el proper 25 de novembre.

El manifest vol denunciar i lluitar contra la violència masclista, les violacions, les agressions sexuals, l’assetjament, el tràfic i l’explotació de dones. El text original es pot consultar AQUÍ

La “Volta” que aquest any 2018 va estrenar per primer cop a la seva història la prova femenina de la “reVolta” es vol sumar a aquesta iniciativa i comparteix el text a les xarxes socials sota les etiquetes #JoTambé i #esportcat

Cursos de formació per a Dirigents de l’Esport de l’ACDE

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport presenta la seva àrea de formació, donant resposta a les necessitats de formació per dirigents de l’esport, per tal de ajudar-los en el seu desenvolupament professional al capdavant de les seves empreses.

Es tracta d’una bona oportunitat per a tal d’adquirir una major en formació en àmbits com màrketing, finances, fiscalitat, control de gestió, difusió, xarxes socials... de forma online i presencial. Les inscripcions es poden realitzar a: www.acde.cat/formacio/

A l’ACDE han col·laborat la gran majoria de dirigents de l’esport que, a través de la seva formació personal i experiència, han assolit les fites mes importants en cadascuna de les seves especialitats, i com a culminació d’aquestes sinergies la gran majoria han participat en els grans esdeveniments esportius de casa nostra (Campionats de Catalunya, Estatals, internacionals i com a colofó en les Olimpíades de Barcelona).

Personalitats, com J.A. Samaranch, Leandro Negre, Pere Sust, Jordi Alcover, Jaume Conejero, Josep Lluis Vilaseca, J. A. Camuñas, i un gran nombre de membres de l’ACDE han treballat per aconseguir estructurar una Escola de Dirigents que ajudi a les noves generacions a saber fer front als reptes i problemes de la complexitat de la gestió de l’esport en general.


Dol per la mort de Quirze Martí Viger

La Volta Ciclista a Catalunya vol mostrar el seu condol per la mort de l’ex president de la UE Sants, Quirze Martí Viger, que ha traspassat a l’edat de 93 anys.

Quirze Martí Viger va ser president de la UE Sants de 1998 a 2001 i gran amic de la Volta Ciclista a Catalunya, mentre que el seu pare, Quirze Martí Vilanova, va ser president de la secció de Ciclisme de la UE Sants de 1972 a 1975.

La Volta Ciclista a Catalunya s’uneix al dol i vol mostrar el seu suport a familiars i a amics.

Descansi en pau. 


Festa Major 2018

2/9/2018.- Sants.-  Aquest diumenge 2 de setembre s’han celebrat al carrer de Sants, entre Moianès i Olzinelles amb la meta al carrer Riego, les tradicionals curses de la Festa Major de Sants que organitza la Volta Ciclista a Catalunya A.E.