VOLTA CICLISTA ASSOCIACIÓ ESPORTIVA

Aquest apartat està destinat a les informacions relatives a la Volta Ciclista Associació Esportiva com a entitat, i per comunicar-se amb els seus socis i sòcies. 

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2024

A continuació, els socis i sòcies de l'entitat poden consultar la convocatòria de l'Assemblea General Ordinària celebrada el 9 de febrer de 2024.

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2024

 

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA 

De conformitat amb el que disposen els nostres Estatuts, i per acord del Consell Directiu de la Volta Ciclista a Catalunya, A.E, es convoca Assemblea General Extraordinària que tindrà lloc el dimarts 19 de setembre 2023 al Centre Cívic Cotxeres de Sants, al carrer de Sants, 79, a dos quarts de set de la tarda en primera convocatòria i a les set en segona, amb el següent ORDRE DEL DIA: 

1r  - Lectura i aprovació, si s’escau, de l’Acta de l’Assemblea General Ordinària de 21 de febrer de 2023.  

2n - Explicació del canvi d’oficines de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva.

3r - Modificació de l’article 2 dels Estatuts de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, on s’especifica el domicili social de l’entitat.

4t - Precs i preguntes.

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2023

A continuació, els socis i sòcies de l'entitat poden consultar l'acta de l'Assemblea General Ordinària celebrada el 21 de febrer de 2023.

 

ACTA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2023

LES CURSES DE LA FESTA MAJOR DE SANTS 2023, ESTRENEN CURSA FEMENINA

Les curses de la Festa Major de Sants que organitzen la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva han viscut avui una nova edició amb la gran novetat de l’organització d’una cursa femenina que ha completat les altres tres proves: el 45è Trofeu Antonio Andrés Sancho d’elits, el 76è Trofeu Enric Armengol de júniors i el 46è Trofeu Quirze Martí de cadets. En una matinal ennuvolada, però que ha evitat la pluja, el circuit d’un quilòmetre habilitat al carrer de Sants entre els carrers de Moianès i Olzinelles ha estat l’escenari de les quatre proves que han aglutinat un públic nombrós per animar a tots els corredors i corredores. En la 1a cursa de fèmines la corredora russa del Massi-Tactic Valeria Valgonen s’ha imposat al sprint en una cursa dominada pel seu equip. Valgonen ha estat acompanyada al podi per Laura Rodríguez (Euskadi) i Júlia Passarrius (TotNet).

D’aquesta manera, Valgonen ha estrenat el palmarès de la cursa femenina organitzada per la Volta. En juniors, Ainara Inarejos (PC Baix Ebre) ha estat la millor classificada, mentre que en cadets ho ha estat Adriana Vargas (Baix Ter). En el 45è Trofeu Antonio Andrés Sancho d’elits el vencedor ha estat Aleix Saumell (Team MP Group), que s’ha imposat en solitari, superant a Charlie Lewis (Islington Cycling Club) -millor sub23- i Alex Ulloa (Proton Cycling Academy). En el 76è Trofeu Enric Armengol de juniors la victòria ha estat per Ilya Savekin (Baix Ebre Penya Ciclista), per davant de Marc Aranda (Autovivo Grup) i Lucas Olvera (Europa-Tadesan-Bluepower).

En equips el vencedor ha estat la Penya Ciclista Baix Ebre. Finalment, la cursa que ha obert la matinal ha estat el 46è Trofeu Quirze Martí de cadets, amb triomf per Aitor Martínez (Purito-Tadesan-Nuria), acompanyat al podi per Seff Van Kerckhove (Origen MTB Team) i Pol Creus (Fornells de la Selva). El primert infantil ha estat Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista), mentre que per equips s’ha imposat el Purito-Tadesan-Nuria. Una nova jornada festiva a Sants que ha ofert un gran espectacle per a tots els espectadors presents i que referma el compromís de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva per l’esport de base i femení.  


CURSES FESTA MAJOR DE SANTS 2022

El diumenge 28 d’agost, la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva va organitzar, un any més i en el marc de les Festes Major de Sants, tres curses ciclistes al carrer de Sants, entre Moianès i Olzinelles, davant de la seu de l’entitat.

Es tracta del 45è Trofeu Quirze Martí (Cadets – Júnior Fèmina – Màster Fèmina), el 75è Trofeu Enric Armengol (Júnior – Èlit i S23 Fèmina) i 44è Trofeu Antonio Andrés Sancho (Elit, S23, Master 30 i Master 40).

La crònica de la jornada i les classificacions les podeu trobar en el següent enllaç: CRÒNICA

CURSES FESTA MAJOR DE SANTS 2021

La Volta Ciclista Catalunya Associació Esportiva va organitzar el passat 29 d'agost tres curses en el marc de la Festa Major de Sants, el 44è Trofeu Quirze Martí, el 74è Trofeu Enric Armengol i 43è Trofeu Antonio Andrés Sancho, en un ambient festiu al Carrer de Sants. Després d'un any d'aturada obligada pel Covid-19, les curses van tornar a brillar.

En una matinal amb bona temperatura i una afluència de públic destacable, els corredors van poder gaudir d’un circuit del voltant d’un quilòmetre entre els carrers Moianès i Olzinelles. Els ciclistes de les diferents categories van oferir un bon espectacle amb emoció i intensitat fins al final. Tota la informació aquí: NOTÍCIA.

 

CANCEL·LADES LES CURSES CICLISTES DE LA FESTA MAJOR DE SANTS 2020  

Degut a la dificultat en garantir la distancia mínima de seguretat que marca el protocol de prevenció del COVID-19 i evitar així la propagació de la pandèmia, enguany la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva cancel·la l’organització de les curses ciclistes de la Festa Major de Sants 2020.  

Així doncs, el 44è Trofeu Quirze Martí (Cadets), el 43è Trofeu Andrés Sancho (Elit) i el 74è Trofeu Enric Armengol (Júnior), previstos inicialment pel 30 d’agost de 2020, hauran d’esperar a la Festa Major de Sants de l’any 2021.


CURSES DE FESTA MAJOR DE SANTS 2019

Un any més, la Volta Ciclista a Catalunya se suma a la Festa Major de Sants i organitzarà el proper dia 1 de setembre tres curses ciclistes al carrer de Sants, entre els carrers de Moianès i Olzinelles.

Els horaris i categories de les proves seran les següents:

10:30h – 43è Trofeu Quirze Martí, per cadets, infantils i fèmines.

11:20h – 73è Trofeu Enric Armengol, per júniors.

12:25h – 42è Trofeu Antonio A. Sancho, per Elits i Sub23.

Us hi esperem.


Dol per la mort d’Emilia Bernad March

La Volta Ciclista a Catalunya vol mostrar el seu condol per la mort de la mare del soci i col·laborador de la cursa Antoni Moliné, l’Emilia Bernad March, que ha traspassat.

A partir d’avui dia 18 de febrer des de les 11:45h, el Tanatori de Les Corts estarà a disposició per tal de donar el darrer adéu a l’Emilia. La cerimònia serà demà 19 de febrer a les 09:45h.

La Volta Ciclista a Catalunya vol mostrar el seu suport a familiars i a amics.La Volta Ciclista a Catalunya s’adhereix al Manifest del Món de l’Esport pel Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones

La Volta Ciclista a Catalunya ha formalitzat la seva adhesió al Manifest del Món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra el proper 25 de novembre.

El manifest vol denunciar i lluitar contra la violència masclista, les violacions, les agressions sexuals, l’assetjament, el tràfic i l’explotació de dones. El text original es pot consultar AQUÍ

La “Volta” que aquest any 2018 va estrenar per primer cop a la seva història la prova femenina de la “reVolta” es vol sumar a aquesta iniciativa i comparteix el text a les xarxes socials sota les etiquetes #JoTambé i #esportcat

Cursos de formació per a Dirigents de l’Esport de l’ACDE

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport presenta la seva àrea de formació, donant resposta a les necessitats de formació per dirigents de l’esport, per tal de ajudar-los en el seu desenvolupament professional al capdavant de les seves empreses.

Es tracta d’una bona oportunitat per a tal d’adquirir una major en formació en àmbits com màrketing, finances, fiscalitat, control de gestió, difusió, xarxes socials... de forma online i presencial. Les inscripcions es poden realitzar a: www.acde.cat/formacio/

A l’ACDE han col·laborat la gran majoria de dirigents de l’esport que, a través de la seva formació personal i experiència, han assolit les fites mes importants en cadascuna de les seves especialitats, i com a culminació d’aquestes sinergies la gran majoria han participat en els grans esdeveniments esportius de casa nostra (Campionats de Catalunya, Estatals, internacionals i com a colofó en les Olimpíades de Barcelona).

Personalitats, com J.A. Samaranch, Leandro Negre, Pere Sust, Jordi Alcover, Jaume Conejero, Josep Lluis Vilaseca, J. A. Camuñas, i un gran nombre de membres de l’ACDE han treballat per aconseguir estructurar una Escola de Dirigents que ajudi a les noves generacions a saber fer front als reptes i problemes de la complexitat de la gestió de l’esport en general.


Dol per la mort de Quirze Martí Viger

La Volta Ciclista a Catalunya vol mostrar el seu condol per la mort de l’ex president de la UE Sants, Quirze Martí Viger, que ha traspassat a l’edat de 93 anys.

Quirze Martí Viger va ser president de la UE Sants de 1998 a 2001 i gran amic de la Volta Ciclista a Catalunya, mentre que el seu pare, Quirze Martí Vilanova, va ser president de la secció de Ciclisme de la UE Sants de 1972 a 1975.

La Volta Ciclista a Catalunya s’uneix al dol i vol mostrar el seu suport a familiars i a amics.

Descansi en pau. 


Festa Major 2018

2/9/2018.- Sants.-  Aquest diumenge 2 de setembre s’han celebrat al carrer de Sants, entre Moianès i Olzinelles amb la meta al carrer Riego, les tradicionals curses de la Festa Major de Sants que organitza la Volta Ciclista a Catalunya A.E.