Totes les notícies de la Volta a Catalunya

Novedades - 21/01 - 16:19

El Burgos-BH, darrer equip convidat a la Volta

L’equip Professional Continental Burgos – BH serà el setè equip convidat de la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. L’organització de la cursa disposa de fins a un total de 175 ciclistes repartits en 25 equips, que conformen els 18 equips UCI World Tour -màxima categoria del ciclisme mundial- més 7 equips convidats.

Amb...

Novedades - 15/01 - 10:01

La “Volta” anuncia 6 equips convidats per a la 99a edició

Com a prova UCI World Tour, la màxima categoria del ciclisme mundial, la Volta Ciclista a Catalunya té assegurada la presència dels 18 millors equips del món, i a més té la possibilitat de convidar equips de la categoria UCI Professional Continental. Sis equips d’aquesta categoria han estat escollits per a disputar la 99a edició...

Novedades - 08/01 - 11:32

L’irlandès Dan Martin, vencedor de l'edició 2013, estarà a la “Volta” 2019

Sis anys després del seu triomf a la Volta Ciclista a Catalunya, i en la que serà la seva onzena participació a la prova, l’irlandès Dan Martin tornarà a prendre la sortida de la “Volta”, en la 99a edició, del 25 al 31 de març. El corredor del Team Emirates UAE serà una de les estrelles a la present edició.

Desde...

Novedades - 02/01 - 14:51

Mas, Aru i Pinot, trio d’asos per a la Volta

Tres dels corredors més importants del calendari internacional com són el balear Enric Mas (Deceuninck-Quick Step), el francès Thibaut Pinot (Groupama – FDJ) i l’italià Fabio Aru (UAE Team Emirates) han confirmat que tenen la Volta Ciclista a Catalunya 2019 dins de la seva planificació esportiva per a la temporada 2019.

Enric...

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya

Patrocinadors de Volta Ciclista a Catalunya

By browsing this site, you accept the use of Cookies in order to offer to you an advertising tailored to your interests, and to perform traffic statistics.