Jornada festiva amb les curses de la Festa Major de Sants organitzades per la Volta Ciclista a Catalunya

29 d’agost 2021 - 13:20

 La Volta Ciclista Catalunya Associació Esportiva ha organitzat aquest matí tres curses en el marc de la Festa Major de Sants, el 44è Trofeu Quirze Martí, el 74è Trofeu Enric Armengol i 43è Trofeu Antonio Andrés Sancho, en un ambient festiu al Carrer de Sants.

En una matinal amb bona temperatura i una afluència de públic destacable, els corredors han pogut gaudir d’un circuit del voltant d’un quilòmetre entre els carrers Moianès i Olzinelles. Els ciclistes de les diferents categories han ofert un bon espectacle amb emoció i intensitat fins al final.

El president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, i el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, així com familiars de les personalitats que donen nom als trofeus, han estat els encarregats de donar les sortides i d’entregar els diferents premis als guanyadors, que han comptat també amb la col·laboració del Mercat de Sants.

El 44è Trofeu Quirze Martí per a cadets i júniors de categoria femenina ha estat la cursa que ha obert la matinal a les 09:30h. Adrià Pericàs (Jufré Vic – ETB) ha estat el millor en aquesta prova i Júlia Melvina en fèmines (Tot Net - Terrassa).

Els vencedors han estat els següents: Adrià Pericas (Jufré Vic – ETB), Sergi Montserrat (UC Vilanova Autocars Segalés) i Sergio Ortega (Vila-seca) -podi categoria Cadet-;  Adrià Pericas (Jufré Vic – ETB) -Cadet 1r any-; Ferran Marce (Purito Tadesan Nuria) -Infantil Masculí-

En fèmines: Júlia Melvina (Tot Net - Terrassa), Paula Recio (Costa Brava Mediterrean Foods), Carla Fresneda (Tot Net – Terrassa) -podi Fèmines Júnior-  Ainara Inarejos (Costa Brava Mediterrean Foods), Mar Piñol (Granfons SB Hotels) i Gisela Gómez (Permormance)-podi Fèmines Cadet-.

El millor equip masculí ha estat el Purito Tadesan Nuria i el millor equip femení el Tot Net Terrassa.

El 74è Trofeu Enric Armengol per a Juniors i Elits i Sub23 de categoria femenina ha agafat el relleu, amb Pau Rodríguez (Tot Net Terrassa)  com a vencedor júnior i Laura Rodríguez (GN6 Team) com a millor fèmina en la línia de meta i guanyadora sub-23, per davant de la millor Elit, Patri Ortega (Massi- Tactic).

Els guanyadors han estat els següents: Pau Rodríguez (Tot Net Terrassa), Guillem Bel (Transluján CC Mollet) i Tomàs Deosdad (Finques Feliu) -Podi Absolut Júnior-.

En fèmines Elit Patri Ortega (Massi- Tactic) Elisabet Escursell (Meruelo CC) i Anna Sonnery (Ladies Cycling Formation) -Podi Categoria Femenina Elit- i Laura Rodríguez (GN6 Team), Martina Moreno (Massi Tactic) i Txell Claret (Catema.cat) - Podi Categoria Femenina sub23-.

El Transluján CC Mollet ha estat el millor equip masculí Júnior i el Massi – Tactic ha estat el millor equip femení.   

Finalment, 43è Trofeu Antonio Andrés Sancho per a Elit – Master 30 i Master 40 ha tancat la jornada ciclista a Sants, amb triomf absolut per Pol Hervàs (Team MP Group).  

Els guanyadors han estat els següents: Pol Hervàs (Team MP Group), Frenky Van der Vorst (Team Smart Dry) i Diedrik Deelen (Oleka)-Podi Absolut Elil- El vencedor  Sub-23 ha estat Francisco Muñoz (Team MP Group), el Máster 30 Oriol Cid (Miami Megabici) i el Máster 40 Bernat Pou (Cicles Vic Club Ciclista), mentre que el 1r equip ha estat el Team MP Group.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya