Alejandro Valverde i Marc Soler, dues estrelles més per a l’edició 100 de la Volta

16 de gener 2020 - 11:00

La nòmina d’estrelles per a l’edició 100 de la Volta Ciclista a Catalunya segueix ampliant-se. Els ciclistes Alejandro Valverde i Marc Soler seran dos dels noms propis presents a la propera edició, que es disputarà entre el 23 i el 29 de març de 2020. L’equip Movistar Team ha confirmat a l’organització la presència dels dos corredors per a la prova, que enguany celebra la històrica xifra de les 100 edicions.

En l’extens palmarès d’Alejandro Valverde destaquen els tres triomfs assolits a la Volta coincidint amb les edicions de 2009, 2017 i 2018, i que el situen com un dels corredors més llorejats de la ronda catalana. Amb 39 anys, el murcià i campió del món l’any 2019 es manté com un referent del ciclisme internacional.

El català Marc Soler, per la seva part,  va ocupar la tercera posició del podi en l’edició de 2017, a banda d’encapçalar la classificació dels joves. Amb 26 anys, el vilanoví és un dels corredors que més expectatives aixeca dins del pilot internacional i voldrà brillar de nou a la cursa de “casa seva”.

La Volta, prova inclosa dins del calendari de l’UCI World Tour, tornarà a comptar amb la participació dels millors corredors internacionals.  A banda de Valverde i Soler, durant els darrers dies també s’ha comunicat la presència de Nairo Quintana,  Warren Barguil i del vigent campió de la prova, el colombià Miguel Ángel López.

 

FOTO:Valverde, amb el maillot de líder, amb Marc Soler just al costat durant la Volta de 2018.  Namuss Films/ Arxiu Volta 

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya