Marc Soler i Àngel Edo descobreixen “els Ports de la Volta”

7 de febrer 2019 - 13:57

El ciclista de Movistar Team Marc Soler i l’ex ciclista professional Àngel Edo han estat els encarregats de descobrir els Ports de la Volta 2019, que decidiran les etapes de muntanya de la 99a edició de la cursa. Les estacions d’esquí de Vallter 2000 i La Molina, propietat de FGC, seran el magnífic escenari de les ascensions més determinants de la Volta d’enguany. Els dos vídeos ja estan disponibles al canal oficial youtube de la Volta Ciclista a Catalunya.

Les impressionants vistes de Vallter 2000 i La Molina, els dos finals en alt de la 99a Volta Ciclista a Catalunya, ja no són cap secret gràcies a Marc Soler i Àngel Edo. En dos vídeos on es pot veure tota la dimensió dels paisatges que envolten les estacions d’esquí, els dos protagonistes desgranen els secrets d’aquests ports que els ciclistes hauran d’afrontar la darrera setmana del mes de març.

L’etapa 3 de la Volta, amb inici a Sant Feliu de Guíxols, finalitzarà a Vallter 2000, un port de més de 11km, amb un desnivell mitjà del 7,6% i rampes màximes del 18€. Les “paelles” finals són un dels grans atractius d’un port on Nairo Quintana es va imposar per darrer cop, l’any 2015.

"Els Ports de la Volta: Vallter 2000", amb Marc Soler i Àngel Edo.

Al dia següent l’etapa 4 de la Volta començarà a Llanars de Camprodon i finalitzarà a La Molina, amb un port final de 12km amb rampes màximes del 15%. Alejandro Valverde hi ha guanyat en les dues darreres ocasions.

"Els Ports de la Volta" 2019: La Molina, amb Marc Soler i Àngel Edo.

Els vídeos, produïts per Namuss Films amb la col·laboració de FGC, mostren tot el potencial d’aquests ports i animen als cicloturistes a poder descobrir-los en qualsevol època de l’any, per comparar-se als millors ciclistes del món, que ho faran durant la setmana de competició de la 99a edició de la “Volta”.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya