La reVolta torna a Sant Cugat aquest 2021

11 de gener 2021 - 11:00

La reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, viurà la seva segona edició el pròxim 30 de maig de 2021 a Sant Cugat del Vallès, amb la presència d’equips femenins nacionals i internacionals.

Després de no poder disputar-se l’any 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19, la reVolta tornarà a veure la llum, per primer cop, des de la primera edició a Barcelona l’any 2018, quan es va celebrar coincidint amb la darrera etapa de la Volta d’aquella edició.

Sant Cugat del Vallès serà doncs l’escenari tant de la sortida i la presentació d’equips, com de l’arribada que coronarà la vencedora de la prova. L’organització treballa amb un recorregut trencacames i exigent on les ciclistes hauran d’afrontar un centenar de quilòmetres que passarà per diverses comarques amb un final espectacular pels carrers de Sant Cugat.

Francesc Carol, regidor d’Esports i Seguretat: “Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès volem donar especial promoció a totes aquelles iniciatives que vulguin donar un impuls cap a la total integració de les dones en l’àmbit esportiu. En ple segle XXI, encara queda molt per assolir l’autèntica igualtat de gènere en el món de l’esport, lamentablement”

Es tractarà a més, d’un any molt especial, ja que prèviament, del 22 al 28 de març de 2021, tindrà lloc l’edició centenària de la Volta Ciclista a Catalunya, amb la participació dels millors ciclistes del món.

Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva: “Teníem moltes ganes de tornar a posar en marxa la reVolta, la nostra prova femenina, i amb Sant Cugat hem trobat el company de viatge ideal per a fer-ho. Viurem un gran dia de ciclisme femení i amb un final molt atractiu”

En els pròxims mesos es definiran els equips participants així com les principals favorites a la victòria, que lluitaran per inscriure per segon cop el seu nom en el palmarès de la prova, que té vocació de seguir creixent any rere any.

La primera edició de la reVolta l’any 2018 va tenir com a vencedora la nord-americana Lauren Stephens (Cylance Procycling), per davant de la catalana Lorena Llamas del Movistar Team. Després d’un parèntesi forçat de tres anys, la reVolta tornarà amb més força aquest any 2021.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya