La Volta celebra la seva edició 100 brindant amb Moritz

3 de febrer 2020 - 13:14

Moritz i la Volta Ciclista a Catalunya rodaran junts coincidint amb l'edició 100 de la prova, que se celebrarà del 23 al 29 de març de 2020. La reconeguda marca de cervesa s'afegeix a la cursa com a patrocinador principal una vegada segellat l'acord en l'emblemàtic edifici de la Fàbrica Moritz de la Ronda de Sant Antoni de Barcelona.

Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya, i Sergi Martinez, director de Màrqueting de Moritz, han estat els encarregats de signar un acord que aportarà novetats a l'edició 100 de la ronda catalana.

Una de les més destacades es podrà observar durant la cerimònia al podi de cada final d'etapa, quan els vencedors brindin amb Moritz.

Un altre dels punts forts de l'acord és que el mallot que s'atorga al corredor català millor classificat a la general de la Volta portarà la imatge de la marca cervesera.

"Les característiques de Moritz encaixen perfectament amb les de la Volta. Es tracta d'una marca catalana i que supera els cent anys d'història. Com la Volta, acumula una gran tradició i passió pel ciclisme", destaca Rubèn Peris.

En aquest sentit, la vinculació de Moritz amb el ciclisme té una llarga trajectòria. En la dècada dels setanta va col·laborar amb esdeveniments ciclistes i va comptar amb un equip propi.

“Ens fa especial il·lusió recuperar aquesta vinculació històrica que no pot tenir major sentit. La primera cervesa de Barcelona i la primera prova ciclista de Catalunya, dues marques centenàries que amb aquest acord roden juntes”, explica Sergi Martinez. 

Ara, com a nou patrocinador principal de la Volta, Moritz reafirma el seu compromís amb el ciclisme. Per a celebrar-ho amb els afeccionats, la marca prepara un acte festiu coincidint amb la setena i última etapa de l'edició 100 de la Volta, a Barcelona.

La Volta Ciclista a Catalunya és la tercera prova per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d'Itàlia. Any rere any els millors ciclistes del món se citen per a disputar la carrera per terres catalanes, i entre els ciclistes que van participar en la passada edició es troben el vigent vencedor del Tour, Egan Bernal, el vigent vencedor del Giro, Richard Carapaz, el quatre vegades vencedor del Tour Chris Froome o l'excampió del món Alejandro Valverde, entre molts altres.

Amb inici a Calella i final a Barcelona, la 100a edició de la Volta recorrerà tota Catalunya amb un recorregut variat i exigent, que tindrà alta muntanya (finals en Vallter 2000 i Port Ainé), una contrarellotge individual al Pla de l'Estany i altres etapes propícies per a esprínters i escapades.

Fotografia: D'esquerra a dreta, Enrique Torguet, director de Comunicació, Patrocinis i Relacions Institucionals de Grupo Agora (Moritz), Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya i Sergi Martinez, director de Marketing de Moritz, a la històrica Fàbrica Moritz de la Ronda Sant Antoni de Barcelona.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya