Presentats els mallots oficials de l’edició 100 de la Volta

4 de març 2020 - 16:00

A menys de 20 dies per a l’inici de la 100a Volta Ciclista a Catalunya, que es celebra del 23 al 29 de març de 2020, l’organització de la cursa ha mostrat aquest matí els mallots que lluiran els líders de les quatre classificacions: General,  muntanya, joves i regularitat; així com també el del millor català i el commemoratiu de l’edició 100 de la prova.

La presentació s’ha realitzat a la Fàbrica Moritz de Barcelona i ha permès captar els dissenys que s’han realitzat pensant en una edició tan especial.   

Precisament el fet d’arribar a les 100 edicions de la Volta ha impulsat la confecció enguany d’un mallot commemoratiu, que es posarà a la venda per al públic general properament.  Un disseny molt atractiu en to groc i vermell i mànigues de color negre amb la inscripció de ‘100 edició’.

El president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, va aprofitar l’acte per destacar el nom dels inscrits que estan arribant, a banda traslladar un missatge de tranquil·litat en relació al brot de coronavirus que ha condicionat alguns esdeveniments: “Estem treballant exactament igual per preparar la cursa. Sincerament, no hem rebut cap avís ni alerta de la Conselleria de Sanitat, ni del ministeri, ni de cap equip. Estem totalment centrats en fer la millor Volta possible.”

Per tercer any consecutiu, Gobik ha estat l’empresa encarregada de confeccionar uns mallots que compleixen amb els elevats nivells de qualitat que exigeix el ciclisme professional. “Es tracta d'una edició molt especial també per a nosaltres", apunta José Ramón Ortín, CEO de Gobik, que destaca la contribució de la marca en una cursa tan especial: "Tota la nostra passió i creativitat s'han bolcat a crear un disseny per a l’edició número 100 que es convertís en el nostre particular llegat dins de la història de la Volta”.

A l’hora d’identificar els líders de les diferents classificacions, es mantenen els colors tradicionals que identifiquen la Volta. El mallot de líder de la general, doncs, llueix l’històric color blanc amb franges verdes, mentre que el de la muntanya manté el color blanc amb franges vermelles. Aquest mallot presenta una novetat, ja que s’ha anunciat l’arribada d’un nou patrocinador: Caser Assegurances, que ha entrat com a un dels patrocinadors principals de la cursa.

Pel que fa al mallot de millor jove, és blanc amb franges taronges i el de la regularitat, blanc amb franges blaves. Per al mallot destinat al millor corredor català de la general, que aquest any estrena el patrocini de Moritz i que s’atorgarà en l’etapa final a Barcelona, hi predomina el negre i la senyera. Turisme de Catalunya tornarà a patrocinar el mallot de la general; Feníe Energía, el de millor jove; Loteries de Catalunya, el de la regularitat.

La Volta, prova inclosa dins del calendari de l’UCI World Tour, tornarà a comptar amb la participació dels millors corredors del pilot internacional. Ja han confirmat la seva participació noms propis com Chris Froome, quatre cops vencedor del Tour de França;  l’excampió del món i tres cops vencedor de la cursa Alejandro Valverde; Nairo Quintana, que també suma un triomf a la Volta en el seu extens palmarès (2016); i el colombià Miguel Ángel López, vigent campió de la prova.  

 

 

FOTO: Els mallots oficials de la 100a Volta Ciclista a Catalunya: General, muntanya, regularitat,. millor corredor jove, millor corredor català i el commemoratiu.

 

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya