Peter Sagan, nova estrella per a la 100a edició de la Volta Ciclista a Catalunya

15 de març 2021 - 19:21

Barcelona (15-03-2021).-  Peter Sagan, el corredor eslovac del Bora - hansgrohe, tricampió del món, i un dels ciclistes de més qualitat i renom del panorama actual, participarà per primer cop a la Volta Ciclista a Catalunya, segons ha confirmat l’equip alemany a l’organització de la cursa.

Sagan té un palmarès d’entre els millors de la història del ciclisme, amb tres Mundials de forma consecutiva (2015 -2016 – 2017), 12 etapes del Tour de França, set maillots de la regularitat de la ronda gala, un Tour de Flandes, una París – Roubaix i més d’un centenar de victòries.

La Volta Ciclista a Catalunya serà ara el seu proper objectiu de la temporada, després d’haver fet el seu debut aquesta temporada a la Tirreno Adriàtic. L’eslovac és un expert en clàssiques que es desenvolupa bé en tot tipus de terreny, i de ben segur que tindrà molt a dir en aquesta edició de la Volta.

Sagan serà un dels grans noms de la 100a edició de la Volta, on destaca la confirmació de ciclistes com Alejandro Valverde, Marc Soler i Enric Mas, Richard Carapaz, Chris Froome, Thomas De Gendt, Marc Hirschi... entre molts d’altres. La cursa s’iniciarà a Calella aquest proper dilluns 22 de març, i inclou etapes de mitja i alta muntanya, dues arribades en alt (Vallter 2000 i Port Ainé), una contrarellotge per la zona del Pla de l’Estany i trams idonis per a velocistes.

Els corredors també rodaran per espais emblemàtics de la geografia catalana, com ara la muntanya de Montserrat, mentre que la muntanya Montjuïc serà l’escenari del tradicional final de la Volta.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya