Confirmats tots els equips que prendran part a la Volta Catalunya 2024

22 de desembre 2023 - 11:45 [GMT + 1]

La propera edició de la Volta Ciclista Catalunya, que tindrà lloc del 18 al 24 de març del 2024, ja té definits els 25 equips que prendran part en la prova esportiva. Als 18 equips UCI World Team que tenen assegurada la seva plaça, s’hi han d’afegir els set equips que l’organització ha convidat. Parlem de: Lotto Dstny i Israel-Premier Tech (que tenen invitació assegurada a tot el calendari WorldTour com a millors equips UCI ProTeams), Burgos-BH, Caja Rural-Seguros RGA, Equipo Kern Pharma, Euskaltel-Euskadi i Uno-X Pro Cycling Team.

La 103ª edició de la Volta Ciclista Catalunya ha confirmat els 25 equips que centraran el protagonisme esportiu el proper mes de març, amb la inclusió dels set equips convidats: Lotto Dstny, Israel-Premier Tech, Burgos-BH, Caja Rural-Seguros RGA, Equipo Kern Pharma, Euskaltel-Euskadi i Uno-X Pro Cycling Team.

Formar part del calendari UCI World Tour assegura a la Volta Ciclista Catalunya la participació dels 18 millors equips del món, els UCI WorldTeams. Aquests equips participen de forma obligatòria a totes les proves que conformen el calendari de curses, que posseeixen la màxima categoria del ciclisme mundial.

Als 18 equips professionals i hem de sumar els set equips UCI ProTeam que l’organització ha convidat, i que completaran la llista final de participació per a la propera edició de la Volta. Una edició que ens permetrà gaudir del millor ciclisme mundial entre el 18 i el 24 de març, en un recorregut de 7 etapes que donarà el tret de sortida des de la localitat de Sant Feliu de Guíxols, i que finalitzarà amb l’emblemàtica arribada a Barcelona.

El Lotto Dstny encapçala la llista dels set equips convidats. L’equip belga, un dels més prestigiosos dins de la categoria UCI ProTeam té una vinculació especial amb la Volta, gràcies a les nombrosos participacions els últims anys i amb corredors emblemàtics com el belga Thomas de Gendt. L’acompanyarà l’Israel-Premier Tech, ja que els dos equips han estat els millors de la segona categoria del ciclisme mundial i tenen la seva participació assegurada.

La llista dels set equips UCI Pro Team es completarà amb la presència del Burgos-BH, Caja Rural-Seguros RGA, Equipo Kern Pharma, Euskaltel-Euskadi i Uno-X Pro Cycling Team. Tots ells ja són coneixedors de la Volta Ciclista Catalunya i repeteixen experiència, ja que van prendre’n part en l’edició passada.

A falta de confirmar-se el recorregut oficial que conformarà les set etapes de la Volta Ciclista Catalunya 2024, l’organització ja té definits els equips participants que convertiran el territori català, en el gran protagonista la setmana del 18 al 24 de març. Una setmana en la que la Volta serà el centre neuràlgic del ciclisme mundial, amb la presència d’alguns dels millors ciclistes del món.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya