Els mallots oficials de la Volta a Catalunya 2023 lluiran amb el segell de qualitat de Gobik

17 de març 2023 - 10:34 [GMT + 1]

La Volta Ciclista a Catalunya ja té preparats els mallots oficials que lluiran els líders de les diferents classificacions en la seva edició 102. Entre els pròxims dies 20 i 26 de març, els millors ciclistes del món lluitaran per vestir els mallots distintius de la cursa UCI World Tour catalana, que un any més portaran el segell de qualitat de la marca Gobik.

L’empresa amb seu a Yecla, que des de l’any 2018 dissenya els atractius mallots que vesteixen els líders de les cinc classificacions oficials de la cursa, ja té preparat els mallots de líder per a aquesta nova edició. Es tracta del model Attitude, una de les peces amb majors prestacions tècniques de la col·lecció de Gobik. Aerodinàmic i ultralleuger, està fabricat amb un innovador procés de confecció sense costures com és el termosegellat. Es tracta d'una peça de tall ultra ajustat que, com cada any, acompanyarà als líders amb els colors tradicionals de la Volta a Catalunya.

El color blanc amb franges verdes és el distintiu històric del mallot de líder de la Volta a Catalunya, uns colors que com no podia ser d’una altra manera es mantenen en el disseny de 2023, patrocinat per Catalunya i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat.

Per a la resta de les classificacions oficials, el color blanc amb franges vermelles distingeix al líder de la classificació de la muntanya, mallot que promocionarà la reVolta, la creixent prova femenina vinculada a la Volta. El blanc amb franges blaves són els colors del mallot de la classificació de la regularitat, patrocinat per Loteries de Catalunya, i el mallot del millor jove, de color blanc amb franges taronges, comptarà aquest any amb el patrocini de Scrub Designs.

Un dels mallots sempre més celebrats per l'afició, que un any més estarà a la venda a través de la pàgina web oficial de Gobik. Una peça tècnica que busca el màxim rendiment aerodinàmic que manté els colors que l’han caracteritzat els últims anys, amb el negre com a color predominant i els detalls de la bandera catalana en la seva part central.

No seran els únics mallots Gobik que es veuran en el pilot de la Volta a Catalunya 2023, ja que la marca espanyola vesteix també un dels equips participants a la cursa catalana, l’històric Movistar Team. Una mostra més del segell de qualitat Gobik, una marca plenament consolidada en el ciclisme professional.

Els millors ciclistes del món lluitaran pels mallots i les diferents classificacions en aquesta Volta Ciclista a Catalunya 2023, que preveu una edició de luxe entre els pròxims dies 20 i 26 de març. El campió del món Remco Evenepoel, estrelles del ciclisme mundial com Primoz Roglic i guanyadors de Tour de França com Egan Bernal i Geraint Thomas ja han confirmat la seva participació a la prestigiosa cursa catalana, tota una referència dins el calendari UCI WorldTour.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya