Les curses de la Festa Major de Sants que organitza la Volta estrenen amb èxit nova cursa femenina

3 de setembre 2023 - 14:41 [GMT + 2]

Les curses de la Festa Major de Sants que organitzen la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva han viscut avui una nova edició amb la gran novetat de l’organització d’una cursa femenina que ha completat les altres tres proves: el 45è Trofeu Antonio Andrés Sancho d’elits, el 76è Trofeu Enric Armengol de júniors i el 46è Trofeu Quirze Martí de cadets.

En una matinal ennuvolada, però que ha evitat la pluja, el circuit d’un quilòmetre habilitat al carrer de Sants entre els carrers de Moianès i Olzinelles ha estat l’escenari de les quatre proves que han aglutinat un públic nombrós per animar a tots els corredors i corredores.

En la 1a cursa de fèmines la corredora russa del Massi-Tactic Valeria Valgonen s’ha imposat al sprint en una cursa dominada pel seu equip. Valgonen ha estat acompanyada al podi per Laura Rodríguez (Euskadi) i Júlia Passarrius (TotNet). D’aquesta manera, Valgonen ha estrenat el palmarès de la cursa femenina organitzada per la Volta. En juniors, Ainara Inarejos (PC Baix Ebre) ha estat la millor classificada, mentre que en cadets ho ha estat Adriana Vargas (Baix Ter).

En el 45è Trofeu Antonio Andrés Sancho d’elits el vencedor ha estat Aleix Saumell (Team MP Group), que s’ha imposat en solitari, superant a Charlie Lewis (Islington Cycling Club) -millor sub23- i Alex Ulloa (Proton Cycling Academy).

En el 76è Trofeu Enric Armengol de juniors la victòria ha estat per Ilya Savekin (Baix Ebre Penya Ciclista), per davant de Marc Aranda (Autovivo Grup) i Lucas Olvera (Europa-Tadesan-Bluepower). En equips el vencedor ha estat la Penya Ciclista Baix Ebre.

Finalment, la cursa que ha obert la matinal ha estat el 46è Trofeu Quirze Martí de cadets, amb triomf per Aitor Martínez (Purito-Tadesan-Nuria), acompanyat al podi per Seff Van Kerckhove (Origen MTB Team) i Pol Creus (Fornells de la Selva).

El primert infantil ha estat Eloi Ramos (Activabike Club Ciclista), mentre que per equips s’ha imposat el Purito-Tadesan-Nuria. Una nova jornada festiva a Sants que ha ofert un gran espectacle per a tots els espectadors presents i que referma el compromís de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva per l’esport de base i femení.  

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya