Les curses de les Festes Major de Sants presenten la gran novetat d’una nova prova íntegrament femenina

24 de juliol 2023 - 09:22 [GMT + 2]

Les tradicionals curses ciclistes de la Festa Major de Sants que organitza la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva presenten aquest any una important novetat amb la inclusió d’una quarta prova, íntegrament femenina.

El proper diumenge 3 de setembre es disputarà així 4 curses ciclistes al circuit dissenyat al carrer de Sants, entre el Carrer Moianès i Olzinelles, d’aproximadament 1 quilòmetre. Es tracta del 46è Trofeu Quirze Martí de Cadets (Copa Catalana) en el que hi participaran cadets i infantils de 2n any, a partir de les 09:30h, a 40 minuts i 3 voltes; el 76è Trofeu Enric Armengol de Júniors (Copa Catalana), a les 10:45, a 45 minuts i 3 voltes; la nova prova 1ª Cursa Ciclista Femenina Festes Major de Sants, amb la participació de Fèmines Èlits, Sub23, Junior, Cadets i Màsters, a les 11:50 a 45 minuts i 3 voltes i finalment el 45è trofeu Antonio Andrés Sancho d’Elits i Sub23 (Critèrium) amb la participació d’Èlits, Sub23 i Màster 30, a partir de les 12:50h a 50 minuts i 5 voltes.

Una jornada tradicionalment molt festiva i de gran afluència de públic al Carrer de Sants, i amb la gran novetat de presentar una cursa addicional, cent per cent femenina i que és una mostra més de l’entitat en la seva aposta per fer créixer el ciclisme femení.

La Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva vol animar a tots els aficionats al ciclisme i als socis i sòcies de l’entitat a assistir i gaudir de les curses de la Festa Major de Sants.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya