Pogacar, primera gran estrella confirmada per la Volta 2024

19 de desembre 2023 - 10:53 [GMT + 1]

L’astre eslovè, un dels ciclistes amb millor palmarès i més carismàtics del moment, inclou la Volta Ciclista Catalunya en el seu calendari 2024. Segons ha confirmat el seu equip UAE a l’organització de la Volta, Pogacar afrontarà el proper any el doblet Giro d’Itàlia i Tour de França, i disputarà la Volta del 18 al 24 de març.

Tadej Pogacar, doble vencedor del Tour de França, i el ciclista que ha batut rècords de precocitat en el món del ciclisme els últims anys, debutarà a la Volta Ciclista Catalunya 2024.Segons ha confirmat el seu equip, UAE Team Emirates, el corredor més jove en guanyar una prova per etapes del calendari UCI World Tour, el segon ciclista més jove en guanyar un Tour de França amb només 21 anys, ha escollit la cita catalana per preparar un dels reptes més ambiciosos del món del ciclisme: guanyar en el mateix any, Giro d’Itàlia  i Tour de França. Una gesta que no es repeteix des de l’any 1998 quan Pantiani, considerat un dels millors escaladors dins del món del ciclisme, es va anotar les dues cites més importants del calendari professional.

Tadej Pogacar és un dels ciclistes més populars del moment i compta amb un palmarès d’una enorme dimensió. El corredor eslovè sempre ha mostrat una gran ambició professional, i ja va anunciar fa uns mesos que volia guanyar proves en les que mai havia participat. Ara, amb 25 anys afrontarà per primera vegada la Volta Ciclista Catalunya, en una 103ª edició que ha anat desgranant part del seu recorregut.

Entre el 18 i el 24 de març Catalunya viurà una edició de la Volta històrica, en la que es donaran cita els millors ciclistes del món. Un total de set etapes entre les quals hi trobarem 3 arribades en altura. Un èxit assegurat que aportarà prestigi a la Volta, i esdevindrà un dels plats principals de la propera edició. Les arribades a les estacions de muntanya dels FGC de Vallter i Port Ainé, i una tercera a Queralt (Berguedà), prometen fer-nos viure una edició fascinant i prometedora, on la duresa ens permetrà viure el millor ciclisme del món.

A l’espera que els 25 equips que prendran part en la prova catalana confirmin els corredors que participaran, la presència de l’astre eslovè esdevé una gran noticia pels aficionats del ciclisme a casa nostra. Després de viure una Volta 2023 de nivell, on precisament es va imposar el seu compatriota Primoz Roglic, vam viure una gran edició que serà recordada pels grans moments viscuts, gràcies al duel amb el belga Remco Evenepoel. Amb la presència de Pogacar, la Volta Ciclista Catalunya 2024 es posiciona com una de les proves del calendari UCI World Tour de referència, cita clau pels millors ciclistes del món com a part del seu entrenament.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya