La Volta a Catalunya presenta tots els seus detalls del 2024 el dimecres 28 de febrer

22 de febrer 2024 - 12:42 [GMT + 1]

La 103a edició masculina de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà entre el 18 i el 24 de març, i la 1a edició femenina de la mateixa, que té les seves dates previstes els dies 7, 8 i 9 de juny d'aquest 2024, celebraran la presentació oficial el pròxim dimecres 28 de febrer a les 17.45h. L’acte es podrà seguir en directe pel canal Esport 3.

Compte enrere per la propera edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es troba davant d'un 2024 de novetats amb la presentació conjunta de les seves edicions masculina i femenina. Quan queden poc més de tres setmanes per a la celebració de la 103a edició de la cursa UCI World Tour masculina, que portarà un any més a Catalunya, els millors equips i ciclistes del món, la prova desvetllarà tots els detalls de la cursa en la presentació oficial.

Un dels plats forts de la jornada serà el recorregut complet de l’edició 2024. A hores d’ara, ja s’han fet oficials les localitats de sortida i arribada de la prova, però queden per conèixer tots els punts de pas i l’altimetria de cada etapa. D’aquesta manera coneixerem el recorregut al detall, que sabem que celebrarà la seva sortida el proper 18 de març des de Sant Feliu de Guíxols, i acabarà, com és habitual els últims anys, el 24 de març a Barcelona. En el cas de la prova femenina, que tindrà categoria internacional UCI 2.1, es posarà en marxa el 7 de juny a Manresa i acabarà, també a Barcelona, el diumenge 9 de juny.

La presentació es durà a terme a les instal·lacions de l’INEFC a Barcelona amb accés exclusiu per invitació. Es podrà seguir l’acte íntegrament en directe pel canal de televisió Esport 3, a partir de les 17.45h.

Altres temes que es desvetllaran al llarg de l’esdeveniment serà el cartell oficial de la Volta 2024, així com els guardonats amb les Medalles d’Honor, que atorga l’entitat a personalitats de diversos àmbits vinculades amb la prova. El fi de festa el posaran Sula & Cookah P, interpretant en directe la cançó oficial de la Volta 2024, “La Bicicleta”.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya