La Volta a Catalunya incorpora el talent del Team Visma | Lease a Bike

10 de maig 2024 - 12:51 [GMT + 2]

La Volta Ciclista a Catalunya escalfa motors per l’estrena de la seva 1a edició com a prova per etapes femenina, que comptarà amb diversos dels millors equips i ciclistes del món entre els dies 7, 8 i 9 de juny. Concretament, la cursa catalana fa un pas endavant amb la confirmació de la participació del Team Visma | Lease a Bike, una de les grans estructures del pilot mundial.

L’equip neerlandès, que recentment ha demostrat el seu potencial en les proves per etapes pujant al podi final de La Vuelta Femenina amb la 2a posició de Riejanne Markus, compta amb altres grans noms del ciclisme femení mundial com el de Marianne Vos, una de les grans ciclistes de la història amb tres campionats del món i més de 250 victòries professionals, o la jove estrella Fem Van Empel, actual campiona del món i europea de ciclocròs amb tan sols 21 anys. En el pilot femení des de la temporada 2021, la del Team Visma | Lease a Bike és una altra de les grans estructures que compten amb equips de primer nivell tant en la primera divisió masculina com femenina.

La presència del Team Visma | Lease a Bike a la cursa ciclista catalana se suma a la participació dels equips de primera divisió AG Insurance-Soudal Team, Ceratizit-WNT Pro Cycling Team, FDJ-SUEZ, Movistar Team, Roland i UNO-X Mobility, sumant un total de set UCI Women’s WorldTeam en l’inscripció, el màxim permès en la categoria de la Volta Ciclista a Catalunya, que comptarà amb categoria 2.1 dins el calendari internacional UCI. Completaran la participació nou equips internacionals UCI Women’s Continental Teams i la presència d’equips nacionals com el català Massi-Baix Ter o la selecció catalana, que tindran la oportunitat de competir contra algunes de les millors ciclistes del món.

Les novetats en la participació
Amb aquesta incorporació, la Volta Ciclista a Catalunya actualitza la seva participació, que tal com estava previst comptarà amb la participació de set UCI Women’s WorldTeams, la màxima categoria del ciclisme internacional. És per això que la prova ha de confirmar també la baixa per motius aliens a l’organització de l’equip nord-americà Human Powered Health i de l’equip continental UAE Development Team, que prèviament havien estat anunciats.

Les millors ciclistes del món competiran per primer cop en una prova per etapes internacional a Catalunya els dies 7, 8 i 9 de juny, en un recorregut que es posarà en marxa amb la primera etapa amb sortida i arribada a Manresa, una segona amb sortida des de la Seu d’Urgell i arribada en altura a l’estació de La Molina i una última amb sortida des de Molins de Rei i arribada a Barcelona, que no podia faltar com a gran final de la Volta a Catalunya.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya