Amb la de 2020, Calella haurà rebut una sortida o arribada d’etapa de la Volta en 23 ocasions. Per novè any consecutiu serà el lloc d’inici de la prova.

19.069 habitants

El Maresme

Llocs web:
http://www.calellabarcelona.com/
http://www.calella.cat/
https://www.calellafilmoffice.cat/

Calella, coneguda com la capital turística de la Costa del Maresme, es caracteritza per ser una ciutat cosmopolita i alegre, amb un clima típic del Mediterrani.

A 50 km de Barcelona i de Girona la seva situació geogràfica, així com les vies de comunicació, esdevenen un factor clau per a la realització de tota classe d’excursions i activitats. Aquest fet la converteix en una destinació turística ideal.

La configuració de la seva trama urbana, amb una gran zona de vianants i comercial, així com la disposició de 15 places, agradables espais verds i una gran oferta d’allotjament (amb prop de 14.000 places en hotels, apartaments i càmpings), fan de Calella una de les destinacions turístiques més importants del país.

Una oferta de prop de tres quilòmetres de longitud de platges i més de 180.000 m2 de sorra daurada i neta, aigües intensament blaves, zones naturals com el Parc Dalmau, passeig de Manel Puigvert, passeig de Garbí o Les Torretes, fan de Calella una ciutat dinàmica, moderna i acollidora que permet gaudir al visitant d’una destinació amb una singularitat pròpia.

Calella és una ciutat amb més de 650 anys d'història. Ha estat i és encara avui una ciutat oberta al mar i a la muntanya, gelosa de la seva història, d'un passat ric en fets i sempre oberta a la catalanitat, que ha esdevingut, amb el pas dels anys, una comunitat receptora de persones nouvingudes de multitud de països, culturalment diferents, però amb una gran riquesa personal i col·lectiva.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya