Novedades - 22/09 - 11:30 [GMT + 2]

La Volta a Catalunya 2024 viurà una etapa berguedana amb inici a Berga i final al Santuari de Queralt

La 103a edició de la Volta Ciclista a Catalunya tindrà com una de les grans novetats el retorn a la població de Berga, més de 60 anys després de la seva darrera presència a la Volta (1959). Serà una etapa inèdita a la ronda catalana, que mostrarà tot el potencial esportiu i paisatgístic del Berguedà...

Novedades - 20/09 - 13:00 [GMT + 2]

Sant Feliu de Guíxols, gran sortida de la Volta pel període 2024-2027

La Volta Ciclista a Catalunya tindrà la seva gran sortida a Sant Feliu de Guíxols els propers quatre anys, després de l’acord al qual han arribat el consistori  guixolenc i l’organització de la cursa, la tercera prova per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d’Itàlia.

Sant...

Novedades - 03/09 - 14:41 [GMT + 2]

Les curses de la Festa Major de Sants que organitza la Volta estrenen amb èxit nova cursa femenina

Les curses de la Festa Major de Sants que organitzen la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva han viscut avui una nova edició amb la gran novetat de l’organització d’una cursa femenina que ha completat les altres tres proves: el 45è Trofeu Antonio Andrés Sancho d’elits, el 76è Trofeu Enric Armengol de júniors...

Novedades - 24/07 - 09:22 [GMT + 2]

Les curses de les Festes Major de Sants presenten la gran novetat d’una nova prova íntegrament femenina

Les tradicionals curses ciclistes de la Festa Major de Sants que organitza la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva presenten aquest any una important novetat amb la inclusió d’una quarta prova, íntegrament femenina.

El proper diumenge 3 de setembre es disputarà així 4 curses ciclistes al circuit dissenyat al carrer de...

Novedades - 10/06 - 10:30 [GMT + 2]

Rubèn Peris, reelegit president de la Volta Ciclista a Catalunya

La candidatura de Rubèn Peris ha estat proclamada oficialment vencedora de les eleccions a la presidència de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva després de tancar-se el procés electoral celebrat aquest 2023 i complirà el seu mandat en els pròxims sis anys.

La Junta Electoral ha fet oficial la proclamació...

Novedades - 07/06 - 11:59 [GMT + 2]

La candidatura de Rubèn Peris, vencedora provisional de les eleccions a la presidència de la Volta a Catalunya

La candidatura encapçalada per Rubèn Peris va quedar proclamada vencedora de forma provisional de les eleccions a la presidència de la Volta Ciclista a Catalunya, Associació Esportiva, celebrades aquest dimarts 6 de juny.

Els comicis celebrats a les Cotxeres de Sants de Barcelona van comptar amb un 71% de participació (217 vots emesos...

Novedades - 02/06 - 12:36 [GMT + 2]

Eleccions de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva el pròxim 6 de juny

Aquest proper dimarts 6 de juny se celebraran les eleccions a la presidència de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva.

Les eleccions tindran lloc al Centre Cívic Les Cotxeres de Sants, (C/ Sants 79, Barcelona 08014) i en horari de 10h a 19:30h de forma ininterrompuda.

Tots els socis i sòcies inclosos en el Cens Electoral...

Novedades - 05/05 - 10:15 [GMT + 2]

Convocatòria d'eleccions a la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva

La Junta Directiva del Club, a través del seu President, per acord de data 3 de maig de 2023, dins dels terminis legals i estatutaris establerts, convoca Eleccions a President i resta de membres de la Junta Directiva de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva.

La Junta Electoral, que serà elegida mitjançant sorteig públic...

Novedades - 29/04 - 19:59 [GMT + 2]

Claire Steels, brillant vencedora de la 4a edició de la reVolta

Claire Steels (Israel Premier Tech-Roland) ha estat aquest dissabte 29 d’abril la vencedora de la 4a edició de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya. La britànica ha demostrat el seu gran estat deixant enrere a la defensora del títol, l’alemanya Clara Koppenburg (Cofidis Women Team), a les rampes de l’Alt de la...

Novedades - 27/04 - 20:26 [GMT + 2]

La reVolta es prepara per a la seva edició més internacional

La defensora del títol, l’alemanya Clara Koppenburg (Cofidis), encapçala la participació de la 4a edició de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, que aquest dissabte 29 d’abril disputarà la seva primera edició en el calendari internacional UCI amb Sant Cugat del Vallès com a seu per tercer...

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya