99a Volta Ciclista a Catalunya : Televisió a 190 països i directe als cinc continents

23 de març 2019 - 08:53

La 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya presenta unes xifres de rècord. Si en la vessant esportiva tindrà una participació de luxe, amb corredors com Valverde, Froome, Bernal, Quintana, Bardet o Pinot, en la difusió televisiva també ha creat una expectació extraordinària: Les imatges de la “Volta” es veuran en 190 països i en directe als 5 continents.

Mitjançant un total de 29 difusors internacionals i 4 agències de distribució d’imatges, la “Volta” presenta en aquesta edició novetats destacades, com l’emissió en directe per primer cop a països tan diferents com Austràlia (SBS), el Canadà (GCN) o Mèxic (Claro Sport).

A banda d’aquestes novetats, la cursa es podrà seguir com en els darrers anys en directe per Esport3 a Catalunya, i per TDP i Eurosport a la resta de l’Estat, a més de per Eitb al País Basc.

Eurosport tornarà a oferir en directe la prova per a tota Europa, mentre que NBC Sports oferirà la cursa en directe als Estats Units. L’Àfrica (Supersport i OSN), i l’Àsia (DAZN al Japó i Eurosport Asia) també podran seguir les evolucions dels ciclistes pels paisatges de Catalunya.

Sense cap mena de dubte, una difusió televisiva espectacular que posarà en relleu la Volta Ciclista a Catalunya com un esdeveniment de primer ordre mundial, i Catalunya com un destí turístic esportiu ideal pel cicloturisme.

Amb una participació pràcticament immillorable amb totes les figures mundials, la “Volta” tindrà en aquesta edició 99 el vigent campió del món, Alejandro Valverde, el quatre cops guanyador del Tour, Chris Froome, i figures emergents com el colombià Egan Bernal, el català Marc Soler o el balear Enric Mas, a banda d’altres estrelles com els bessosn Yates, Simon i Adam, o els francesos Thibaut Pinot i Romain Bardet.

Els drets televisius de la Volta Ciclista a Catalunya estan gestionats per A.S.O, organitzadors del Tour de França i d’altres proves ciclistes, així com la producció televisiva, distribuïda en HD i que aquest any comptarà amb un gran desplegament, amb 1 avió repetidor, 1 helicòpter, 4 motos i més d’una cinquantena de professionals per tal d’oferir les millors imatges possibles al món.

La cita comença aquest dilluns 25 de març a Calella, amb 175 ciclistes repartits en 25 equips, que rodaran per les carreteres catalanes fins el final de la “Volta”, el proper 31 de març a Barcelona, i després de passar per més de 160 municipis de Catalunya.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya