El campió del món Alejandro Valverde defensarà la victòria a la “Volta”, acompanyat per Marc Soler

21 de desembre 2018 - 10:43

El corredor murcià ha guanyat les dues darreres edicions de la ronda catalana amb l’equip Movistar, que també confirma el català Marc Soler per la “Volta”

El maillot de l’Arc de Sant Martí de campió del món rodarà en la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, ja que el triple vencedor de la prova (2009-2017-2018) Alejandro Valverde participarà a la ronda catalana. El Movistar Team també ha confirmat als organitzadors de la “Volta” que el vilanoví Marc Soler (3r l’any 2017) estarà present a la cursa.

A l’espera de conèixer la resta de l’equip que formarà part de la “Volta”, Movistar ha confirmat la presència de dues de les seves màximes estrelles: Alejandro Valverde i Marc Soler.

Després de la seva primera victòria l’any 2009, Valverde s’ha convertit en el màxim dominador de la “Volta” en els darrers dos anys, ja que es va imposar en la general amb una gran superioritat, i ja acumula fins a 9 triomfs d’etapa a la “Volta” (5 en les darreres dues edicions).

Per primer cop, Valverde assistirà a la Volta Ciclista a Catalunya amb el maillot de campió del món, un al·licient més pel públic català que veu com any rere any gaudeix de les màximes figures del ciclisme mundial.

Per la seva banda, el català Marc Soler serà un altre dels grans noms de la “Volta” 2019. Amb una tercera posició l’any 2017, el corredor de Vilanova i la Geltrú tornarà amb la màxima motivació a la cursa de casa.

Després d'imposar-se a la París – Niça l’any 2018, Soler és un dels grans referents del ciclisme mundial tot i la seva joventut. Amb Valverde i Soler, i a l’espera de confirmar els altres 5 components de l’equip, Movistar serà un dels grans favorits en la propera edició de la “Volta”, del 25 al 31 de març de 2019.

Les màximes figures del ciclisme comencen a confirmar el seu calendari, i corredors com els francesos Romain Bardet (Ag2r – La Mondiale) i Thibaut Pinot (Groupama  - FDJ), o el belga Thomas de Gendt (Lotto – Soudal), així com figures emergents com Remco Evenepoel (Deceuninck-Quick-Step) ja han planificat la “Volta” com un objectiu important per a la temporada 2019.

Fotografia: Alejandro Valverde i Marc Soler a la Volta 2018 (Namuss Films).


 

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya