La Volta, primera cursa UCI World Tour que disposarà d’una versió virtual gràcies a Bkool

25 de febrer 2019 - 15:49

La Volta Ciclista a Catalunya disposarà aquest any 2019 d’una versió virtual gràcies al simulador Bkool. Els aficionats a l’esport i al ciclisme podran gaudir del recorregut de la 99ª edició de la “Volta” a casa seva, amb un corró d’entrenament que recrea el traçat de les carreteres per on passa la prova.

Bkool es converteix en Proveïdor  Oficial de la “Volta”, i conjuntament amb l’organització de la “Volta” ha ideat un concurs per incentivar i millorar l’experiència dels usuaris. Mitjançant el  software desenvolupat per Bkool, els ciclistes viuran les condicions de duresa i desnivell de la 99ª edició de la “Volta”, en una competició online amb premis inclosos. Tota la informació AQUÍ

La “Volta”,  que va disputar la seva primera edició el 1911 i és la tercera prova per etapes més antiga del mon després del Giro d’Italia i el Tour de França, aconsegueix amb aquesta col·laboració donar un pas més cap a les noves tecnologies, i fomentar l’interès per la cursa, que aquest any reunirà corredors del nivell de Chris Froome, Alejandro Valverde o Romain Bardet, entre molts d’altres.

“La Volta es competició, historia y tradició, però amb acords com aquests, demostra que també és modernitat i s’adapta als nous temps. Volem arribar també a un públic més jove i practicant del ciclisme”, afirma el president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris.

“Per a Bkool és un gran pas oferir la seva plataforma a curses de la categoria de la Volta per poder organitzar una versió online d’una cursa World Tour. Essent un simulador de rutes ciclistes reals, fer una competició virtual basada en els recorreguts d’una volta professional és excitant per a nosaltres”, comenta Javier Cepedano, director de màrqueting de Bkool.

Amb una base de dades de més de 100.000 usuaris, els ciclistes registrats al simulador Bkool podran participar de forma virtual i contra altres corredors  en una recreació de les 6 primeres etapes de la Volta Ciclista a Catalunya, en un esdeveniment que es desenvoluparà entre el 6 i el 21 de març.

Els millors ciclistes d’aquest repte virtual tindran com a premi assistir a la jornada final de la  Volta, l’etapa de Barcelona a Montjuïc, per sotmetre’s a un repte en un stand de Bkool a la  zona de meta. Els tres primers rebran com a premi un corró d’entrenament Bkool Smart Air.

D’aquesta manera, la Volta es converteix en la primera cursa UCI World Tour que tindrà una versió virtual, oferint una nova experiència als usuaris de Bkool. Una bona opció per batre’s virtualment amb ciclistes com Froome, Valverde i Bardet. Per participar, els usuaris només hauran de registrar-se a Bkool (aquí) i, de forma gratuïta, després de descarregar-se el seu simulador, participar en las etapes.

Sobre Bkool ®

Bkool es una companyia tecnològica creadora de solucions interactives i innovadores per l’esport i el video-gaming. Dins el camp del ciclisme ha desenvolupart el corró d’entrenament i simulador més avançat i realista del mercat. A més, amb Bkool Fitness la companyia, de capital espanyol, s’introdueix en el món del home fitness amb una aplicació per a smartphones, per poder realitzar classes amb instructors de fitness a casa.

 

 

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya