Nairo Quintana i Warren Barguil disputaran l’edició 100 de la Volta

10 de gener 2020 - 12:40

A mesura que s’aproxima l’edició 100 de la Volta, que es celebrarà del 23 al 29 de març de 2020, es van desvetllant els corredors de renom que estaran presents a la cursa. Dos d’ells seran el colombià Nairo Quintana, vencedor de la Volta l’any 2016, i el campió francès Warren Barguil, que formaran part de l’Arkéa-Samsic, equip convidat a la Volta.   

Nairo Quintana és un dels corredors de referència dins del pilot internacional gràcies als resultats que ha obtingut al llarg de la seva carrera esportiva. A banda del Giro de 2014 i la Vuelta de 2016, el palmarès del colombià també inclou el triomf a la Volta de 2016, encapçalant un podi de luxe que van completar Alberto Contador (segon) i Daniel Martin (tercer). Dos anys després, en la Volta de 2018, va ser segon, només superat per Alejandro Valverde.

Warren Barguil, per la seva part, és el vigent campió de França de ciclisme en ruta. En el seu historial esportiu sobresurten les dues victòries d’etapa que va signar en el Tour del 2017, així com dues més a la Vuelta del 2013. La seva presència ha estat habitual els darrers anys a la Volta, on va acabar entre els 10 primers de la general coincidint amb l’edició de 2014 (novè).

Nairo Quintana i Warren Barguil ja van participar en la passada edició de la ronda catalana, que va comptar amb una participació de luxe, i que aquest any es repetirà. La presència a l’edició 100 de la Volta del vigent vencedor de la cursa, Miguel Ángel ‘Superman’ López, també ha estat anunciada i, per tant, el colombià defensarà el seu títol en una cita que tornarà a comptar amb els millors ciclistes del pilot internacional.

© Thomas MAHEUX

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya