Nova jornada de les curses de Festa Major de Sants de la Volta Ciclista a Catalunya

1 de setembre 2019 - 15:55

Avui dia 1 de setembre s’han celebrat les ja tradicionals curses de Festa Major del barri de Sants que organitza la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva. S’ha disputat el 42è Trofeu Quirze Martí de cadets, infantils i fèmines, el 72è Trofeu Enric Armengol, per a júniors, i el 41è Trofeu Antonio Sancho, per a Elits i Sub-23.

Posteriorment a les curses atlètiques que s’han disputat també en el mateix escenari, al carrer de Sants entre Moianès i Olzinelles, ha tingut lloc el 42è Trofeu Quirze Martí, que s’ha adjudicat en la categoria de cadet Marcel Pallarès (Tot Net / Terrassa), per davant de Joan Pazos (Autocars Sagales) i Axier Casado (Tot Net / Terrassa).

Com a cadet de 1r any la victòria ha estat per Oriol Alcaraz (Tot Net / Terrassa), mentre que el millor infantil ha estat Sergi Montserrate (UC Vilanova). En fèmines el podi ha estat encapçalat per Estefanía Jimenez (Top Conserge – Costa Brava), Julia Passarrius (Le Boulou CC) i Núria Tadeo (Tot Net / Terrassa).

En la categoria de Júnior, en el 72è Trofeu Enric Armengol de júniors el triomf absolut ha estat per Pau Torrent (Antiga Casa Bellsolà), per davant de Luis Vivian (Quadis – Trek – Sant Boi) i de Francisco Muñoz (Tranluján – CC Mollet). Per la seva banda, en Fèmines Elit el triomf ha estat per Patricia Ortega (Catema.cat) i en sub23 per Alexandra Moreno (Sopela Women Team).

Finalment, en el 41è Trofeu Antonio Sancho, per a Elits i Sub-23, Arnau Fonollosa (Team Compak) ha estat el gran vencedor per davant de Miguel Ángel Pizarro i Albert Poblet (Portet Instal·lacions). Fonollosa també s’ha adjudicat la classificació sub-23 i Boris Campos (Bike Guardiola) ha estat el millor Màster 30.

Ha estat novament una jornada molt emocionant de ciclisme, amb la presència del president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, el president del Mercat de Sants, Francesc Leiva,  i familiars del homenatjats, que han realitzat les entregues de premis, davant de molt públic assistent en una jornada calurosa.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya