Presentats els maillots de la 99a Volta Ciclista a Catalunya

23 de març 2019 - 12:26

La Volta Ciclista a Catalunya ha presentat els mallots per a la 99a edició de la carrera, que es disputarà del 25 al 31 de març. Es mantenen els dissenys dels mallots de líder, del millor jove, de la regularitat i de la muntanya, mentre que el de millor català és la gran novetat.

Gobik vestirà als líders de la Volta Ciclista a Catalunya per segon any consecutiu, amb un disseny atractiu que permet diferenciar de forma clara als respectius líders de cada classificació. Sota la denominació “Leader”, Gobik signa una col·lecció de mallots concebuts per a les més altes exigències competitives del ciclisme professional en carretera: tall ajustat, aerodinàmica i lleugeresa.

El mallot de líder mantindrà el mateix disseny que en l'anterior edició, sent el clàssic i històric blanc amb franges verdes. Un any més, el mallot de líder de la “Volta” estarà patrocinat per Turisme de Catalunya.

Per part seva, el mallot de la muntanya manté també el color blanc i les franges vermelles, i estarà patrocinat per segon any consecutiu per Carrefour, que vestirà al millor escalador de la ronda catalana.

Una de les novetats és el canvi de color en els mallots del millor jove i el premi a la regularitat. El mallot per al millor jove serà blanc amb les franges taronges i en aquesta ocasió estarà patrocinat per Feníe Energie. Per part seva, el mallot per al líder de la regularitat serà blanc amb les ratlles blaves i estarà patrocinat per Loteria de Catalunya.

La principal novetat és el canvi en el disseny del mallot al millor català de la Volta Ciclista a Catalunya. Aquest mallot es lliurarà al final de l'última etapa a Barcelona al català millor posicionat en la classificació general.

Coincidint amb la celebració de la prova, Gobik llançarà en una edició especial limitada de 100 mallots “CX Pro” del millor català que estaran disponibles a través de la seva botiga online gobik.com

© ©PHOTOGOMEZSPORT2018

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya