Thomas De Gendt, tornarà a estar present a la “Volta” 2019

19 de novembre 2018 - 16:02

El carismàtic ciclista belga Thomas De Gendt ha confirmat mitjançant les seves xarxes socials que el seu programa per la temporada 2019 inclou un any més la seva participació a la Volta Ciclista a Catalunya, on ja ha guanyat 3 etapes.

El corredor belga de l’equip Lotto -Soudal, que també té intenció de disputar les tres “grans” (Giro – Tour i Vuelta) va protagonitzar en aquesta darrera edició una gran exhibició guanyant a Camprodon després d’anar escapat durant tota l’etapa. I va deixar per la història una magnífica fotografia a la línia d’arribada d’una etapa que inicialment havia de finalitzar a Vallter 2000.

A més d’aquesta darrera victòria a Camprodon, De Gendt havia guanyat també a Port Ainé l’any 2016, escapat en solitari, i a Barcelona l’any 2013. Un autèntic caça etapes que ha trobat en la Volta Ciclista a Catalunya la seva cursa estrella.

Del 25 al 31 de març, la “Volta” tornarà a reunir per les carreteres catalanes les millors estrelles del ciclisme mundial, entre elles, a Thomas De Gendt, un corredor que sempre va a l’atac.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya