Thomas De Gendt, tornarà a estar present a la “Volta” 2019

19 de novembre 2018 - 16:02

El carismàtic ciclista belga Thomas De Gendt ha confirmat mitjançant les seves xarxes socials que el seu programa per la temporada 2019 inclou un any més la seva participació a la Volta Ciclista a Catalunya, on ja ha guanyat 3 etapes.

El corredor belga de l’equip Lotto -Soudal, que també té intenció de disputar les tres “grans” (Giro – Tour i Vuelta) va protagonitzar en aquesta darrera edició una gran exhibició guanyant a Camprodon després d’anar escapat durant tota l’etapa. I va deixar per la història una magnífica fotografia a la línia d’arribada d’una etapa que inicialment havia de finalitzar a Vallter 2000.

A més d’aquesta darrera victòria a Camprodon, De Gendt havia guanyat també a Port Ainé l’any 2016, escapat en solitari, i a Barcelona l’any 2013. Un autèntic caça etapes que ha trobat en la Volta Ciclista a Catalunya la seva cursa estrella.

Del 25 al 31 de març, la “Volta” tornarà a reunir per les carreteres catalanes les millors estrelles del ciclisme mundial, entre elles, a Thomas De Gendt, un corredor que sempre va a l’atac.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya

By browsing this site, you accept the use of Cookies in order to offer to you an advertising tailored to your interests, and to perform traffic statistics.

To find out more