El Circuit Barcelona – Catalunya, en marxa per a la pràctica del ciclisme

29 de maig 2020 - 09:14

El Circuit Barcelona –Catalunya, que en l’edició 100 de la Volta Ciclista a Catalunya formava part de l’itinerari de la sisena etapa amb la disputa d’un esprint intermedi, ha obert de nou per a amants del ciclisme amb les tandes “Bicircuit”, que permeten rodar per l’emblemàtic circuit català.

Una bona manera de practicar ciclisme de forma segura en un dels millors circuits del món, en el traçat oficial dels GP de Fòrmula 1 i de MotoGP.  Per a consultar el calendari de disponibilitat cal visitar la web: https://www.circuitcat.com/es/experiencias/bicircuit/

Aquests són els horaris previstos:

Horari especial COVID-19:

De dilluns a divendres: 18.30-22.00h

Dissabte i diumenge: 06.00-10.00h  

Per accedir al Circuit caldrà presentar a l’accés principal el tiquet de l’activitat, que s’haurà d’adquirir amb antelació a la web del Circuit (www.circuit.cat), amb el preu i les condicions habituals. També caldrà reservar cita prèvia i presentar el resguard junt amb el tiquet, per evitar aglomeracions en els accessos.  

Per tal de garantir les màximes mesures de seguretat en el transcurs de les tandes BiCircuit, es prendrà la temperatura a tots els participants abans d’accedir a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya, i els lavabos i les dutxes romandran tancats.

© 2019 Cesar March

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya