La Volta, guardonada a Calella en la Nit de la Capital Catalana de l'Esport

4 de febrer 2020 - 11:10

La Volta Ciclista a Catalunya ha estat guardonada amb una menció especial durant l’acte de clausura de Calella com a Capital Catalana de l’Esport 2019. El president de la Volta, Rubèn Peris, va ser l’encarregat de rebre el premi en una cerimònia que també va comptar amb l’assistència del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras; l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini; el primer Tinent d’Alcalde i regidor d’Esports de Calella, Marc Buch; i el president de la Fundació Catalana per a l’Esport, Pere Sust.

Amb aquest acte de clausura, l’Ajuntament de Calella ha volgut destacar les activitats que s’han realitzat durant l’últim any com a Capital Catalana de l’Esport, així com reconèixer els esportistes i entitats locals que formen el teixit esportiu de la localitat.

La relació de Calella amb la Volta és intensa i des de 2012 la localitat maresmenca ha acollit l’etapa inaugural de la cursa. Aquest 2020, coincidint amb l’edició 100, Calella tornarà a ser l’escenari de la sortida i l’arribada de la primera etapa, tancant un reeixit cicle de nou anys.   

 

FOTO: Montserrat Candini entrega el guardo a Rubèn Peris en presència de Gerard Figueras i Pere Sust.   

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya