La Volta a Catalunya estrena el format podcast de la mà de L’Etapa Reina

11 de gener 2023 - 11:53

Durant aquest 2023, es podrà seguir de prop la passió per la Volta Ciclista a Catalunya en format podcast de mà del conegut programa radiofònic L’Etapa Reina, que s’estrenarà com a podcast oficial de la cursa catalana durant la temporada.

El podcast L’Etapa Reina, en antena a Ràdio Molins de Rei des de 2014, s’ha consolidat com un referent per al seguiment de l’actualitat ciclista en català a les xarxes socials en el seu format setmanal. Aquest 2023, se suma a la família de la Volta com a podcast oficial d’una temporada que es preveu intensa.

Durant l’any, es podrà seguir amb L’Etapa Reina l’actualitat de la cursa catalana amb programes que seguiran de manera regular l’actualitat al voltant de la Volta. En ells, s’analitzaran tots els esdeveniments d’un 2023 en què es disputarà la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya la setmana del 20 i 26 de març i la 4a edició de la reVolta, la prova femenina que es disputarà el pròxim 29 d’abril a Sant Cugat del Vallès fent el salt a la categoria internacional UCI 1.1.

Entrevistes, concursos, novetats en exclusiva... el millor contingut sobre la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya es podrà seguir en el podcast oficial, creat per l’Etapa Reina, en una edició en la que precisament serà protagonista la localitat de Molins de Rei, final de la sisena etapa de la cursa.

El programa, conduït actualment per Lluís Arias, Marc Vives, Roger Castillo i Sergi Soler, oferirà tota l’actualitat al voltant de la Volta a Catalunya amb la passió i l’estil que els ha apropat als aficionats durant les seves diferents temporades en antena.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya