The Penguins, amb “Boires i Retrets”, cançó oficial de la #VoltaCatalunya101

21 de desembre 2021 - 09:09

Primer va ser un jurat qui va seleccionar "Boires i retrets", junt amb "Horitzons", de Nerea Bassart Trio, i "Me'n recordo", de Yung Rovelló feat. Mama Dousha", com les tres finalistes de la segona edició del concurs #iCatVolta.

I ara han estat els oients d'iCat els qui han decidit que l'edició 2022 de la competició, que se celebrarà del 21 al 27 de març, rodi al ritme de "Boires i retrets" de la mà d'un grup que, a banda d'interpel·lar el públic adult, diversifica la seva proposta artística amb el projecte per a públic familiar Reggae per Xics i es declara addicte al ciclisme.

En actiu des de l'any 2006 i amb cinc discos publicats, la formació de Sant Feliu de Llobregat va presentar al concurs #iCatVolta un tema inèdit d'aires pop i soul i temàtica inspiradora.

"Boires i retrets" és una de les cançons que inclouran al seu proper treball discogràfic, que veurà la llum l'any que ve. Entre tots els participants en la votació del concurs s'ha sortejat un abonament doble per al Canet Rock 2022 i un maillot de líder de la Volta signat pel darrer guanyador, el britànic Adam Yates. El guanyador és Miquel Armengol Roca.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya