Torna a viure l’experiència cicloVolta: el 10 de febrer, obertura d'inscripcions de la 2ª edició

27 de gener 2022 - 15:17

(27-01-2022, Barcelona) La cicloVolta, marxa cicloturista organitzada per la Volta Ciclista a Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Camprodon, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Vallter, ja ho té tot a punt per començar el procés d’inscripció a la seva segona edició. El proper dijous 10 de febrer s’obrirà el període d’inscripcions per una marxa molt especial, nascuda el darrer 2021 amb motiu de la 100ª edició de la històrica cursa ciclista catalana i que es vol consolidar com una marxa de referència del calendari català després de l’èxit de la seva primera edició.

El proper diumenge 10 de juliol tornarà a ser una data assenyalada en el calendari per als amants del ciclisme: la cicloVolta celebrarà la seva segona edició. Després de l’èxit de participació de la primera edició, que va acabar penjant el cartell de places exhaurides amb 600 participants, la marxa de la Volta a Catalunya torna aquest 2022 amb voluntat de consolidar-se com una referència dins del calendari cicloturista, mantenint els al·licients de la seva estrena.

Un any més, el recorregut tindrà Camprodon com a punt d’inici i un espectacular final d’altura amb el port de Vallter. Un escenari privilegiat que dona protagonisme a la Vall de Camprodon, una de les zones més emblemàtiques dels recorreguts de la Volta, i a un port que ja s’ha convertit en un tot un clàssic del cicloturisme. Ni més ni menys que 12 quilòmetres de pujada, arribant als 2.000 metres d’altitud, que donaran l’oportunitat al participant de viure una experiència amb el segell d’una prova UCI WorldTour com és la Volta a Catalunya.

Per adaptar el repte a les possibilitats de tots els amants del ciclisme, la cicloVolta tornarà a comptar amb dues distàncies. La Gran cicloVolta serà el recorregut pensat per als més exigents. Una veritable etapa de muntanya que presenta com a gran novetat la inclusió l’encadenat del Port d’Oix, Beget i el Port de Rocabruna, arribant als 157 quilòmetres de recorregut i 3.400 metres de desnivell acumulat. Per la seva banda, la Mitja cicloVolta manté l’exigència del repte de pujar a l’emblemàtica estació d’esquí de Vallter i comparteix amb el recorregut llarg el Coll de Canes en el seu inici, però amb un traçat global més assequible, de 90 quilòmetres en total.

El període d’inscripcions començarà el proper dijous 10 de febrer a través de la pàgina web, i comptarà amb un primer període promocional de quinze dies fins al 24 de febrer en què el preu de les inscripcions serà de 50 euros. La cicloVolta tindrà places limitades, després de l’èxit d’una primera edició que va omplir el seu límit de 600 participants.

Amb la inscripció s’hi inclou un mallot exclusiu de la marca GOBIK, la marca que dissenya els espectaculars mallots de la mateixa Volta Ciclista a Catalunya, per recordar la participació en el repte de la cicloVolta. A banda, per descomptat, dels avituallaments al llarg del recorregut per a tots els participants, que seran tres al llarg de la Gran cicloVolta i dos a la Mitja, sumant-hi la “festa final” a Vallter.

La cicloVolta es va estrenar amb gran èxit el darrer 2021, amb una primera edició que va omplir inscripcions reunint a 600 participants entre els dos recorreguts. Un repte excepcional i una gran atenció al corredor van deixar amb gran sabor de boca als participants que hi van prendre part, penjant el cartell de places exhaurides per un esdeveniment que aquest 2022 amplia horitzons per fer-se encara més gran.

La cicloVolta és possible gràcies a la col·laboració de la Volta Ciclista a Catalunya amb l’Ajuntament de Camprodon, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’estació d’esquí de Vallter.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya