La reVolta confirma quinze equips participants per la seva edició 2023

8 de març 2023 - 10:41 [GMT + 1]

La 4a edició reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, farà un important salt de qualitat aquest 2023 amb la participació d’un mínim de quinze equips internacionals. La presència de diversos equips UCI WorldTeam i UCI Continental Teams, incloent-hi els dos equips catalans a l’elit internacional, garanteixen el pas endavant la prova, que el pròxim 29 d’abril s’estrenarà dins del calendari internacional UCI, en categoria 1.1, mantenint Sant Cugat del Vallès com a seu. 

El compte enrere per una nova edició reVolta ja està en marxa. El pròxim dissabte 29 d’abril, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya viurà la seva 4a edició a Sant Cugat del Vallès, en una edició que suposarà un pas endavant en la qualitat de la participació de la prova gràcies al seu salt a la categoria internacional UCI 1.1.

El pròxim dissabte 29 d’abril, un pilot internacional de més d’un centenar de ciclistes de primer nivell aproparà el millor ciclisme femení internacional a Catalunya, gràcies a la participació de catorze equips de les categories UCI WorldTeam i UCI Continental Team, juntament amb la selecció catalana. La 4a edició de la reVolta tindrà un recorregut atractiu, que oferirà nous al·licients i més duresa, amb Sant Cugat del Vallès com a seu de l’arribada i la sortida, com en les dues darreres edicions.

Dos equips de la primera categoria mundial, Movistar Team i Israel Premier Tech Roland, seran la referència de la participació d’una cursa que podria incloure encara nous equips participants en les properes setmanes. La llista d’equips confirmats continua amb la presència de dotze UCI Women’s Continental Teams entre els quals els dos equips amb llicència catalana en el pilot internacional, Massi-Tactic i Zaaf Cycling Team, juntament amb altres equips d’Espanya, Eslovènia, Alemanya, França i Noruega. A més, completarà la participació la selecció catalana, que estarà liderada per una de les referències actuals del ciclisme català, Mireia Benito, segona classificada darrere l’alemanya Clara Koppenburg en la darrera edició.

Justament s’espera la presència de Koppenburg defensant el seu dorsal 1 amb l’equip Cofidis Women’s Team, entre d’altres equips de llarga trajectòria en el ciclisme internacional com el BTC City Ljubljana Scott eslovè o el Team Coop-Hitec Products noruec; l’alemany Canyon/SRAM Generation portarà a la reVolta una plantilla internacional i el Team Groupe Abadie francès compta a les seves files amb diverses ciclistes catalanes com la vigent campiona de Catalunya Emma Ortiz. Tampoc faltaran a la cita els equips espanyols UCI Bizkaia-Durango, Cantabria Deporte-Río Miera, Eneicat-CM Team, Farto-BTC i Laboral Kutxa-Fundación Euskadi, molts dels quals ja saben el que és participar a la reVolta en passades edicions.

Una participació d’alt nivell per la 4a edició de la reVolta, que el pròxim 29 d’abril aproparà el millor ciclisme femení a nivell internacional a Sant Cugat del Vallès. Després de dues edicions celebrades amb la ciutat vallesana com a seu, amb victòries de l’alemanya Clara Koppenburg (2022) i la noruega Katrine Aalerud (2021), la cursa femenina de la Volta Ciclista a Catalunya continua creixent i consolidant-se en el calendari internacional.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya