La Volta a Catalunya 102 es presenta oficialment aquest dimecres 1 de febrer

30 de gener 2023 - 12:58 [GMT + 1]

Aquest dimecres 1 de febrer se celebrarà la presentació oficial de la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà entre els pròxims dies 20 i 26 de març. L’acte, que es podrà seguir en directe per televisió a través d’Esport3, començarà a les 18h.

La presentació oficial de la Volta a Catalunya servirà per conèixer tots els detalls de l’edició 2023 de la cursa, que tornarà a gaudir de la participació dels millors equips ciclistes del món. L’acte celebrat a la seu de l’INEFC a Barcelona, que té el seu accés limitat per invitació, es podrà seguir en directe per televisió a través del canal Esport3, a partir de les 18h.

Gran part de l’atenció estarà en la publicació del recorregut complet de les set etapes, de les quals ja se’n coneixen les seves poblacions de sortida i arribada. La 102a edició de la Volta començarà a Sant Feliu de Guíxols el dilluns 20 de març i acabarà a Barcelona el diumenge 26.

A banda, la presentació també servirà per donar a conèixer el cartell oficial d’aquesta edició de la Volta i lliurar les Medalles d’Honor que l’entitat atorga enguany, en una jornada en què també es vibrarà amb la cançó oficial “Houston” amb l’actuació del grup Sexenni.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya