PRORIDE, nou patrocinador del premi de la muntanya de la reVolta

7 de març 2023 - 09:53 [GMT + 1]

La marca de productes de manteniment i neteja de bicicletes PRORIDE s’incorpora com a patrocinador de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya que aquest 2023 fa el salt al calendari internacional UCI en la seva 4a edició. La marca de l’empresa osonenca PROQUIMIA serà el patrocinador de la classificació de la muntanya de la cursa femenina, i a més es converteix en proveïdor oficial de la 102a Volta a Catalunya.

PRORIDE es converteix amb aquest acord en patrocinador principal de la reVolta, que aquest 2023 farà un gran pas endavant amb la presència de molts dels millors equips del panorama internacional del ciclisme femení gràcies al seu salt a la categoria internacional UCI 1.1. 

La marca de productes de manteniment i neteja de bicicletes de Proquimia serà protagonista amb el premi de la muntanya d’una prova que es disputa el pròxim 29 d’abril amb un recorregut exigent i atractiu amb sortida i arribada a Sant Cugat del Vallès.

A banda del seu patrocini a la creixent prova femenina, PRORIDE també serà proveïdor oficial de la Volta Ciclista a Catalunya. PRORIDE ofereix una gamma de productes que inclouen totes les fases de la neteja de la bicicleta per tal de realitzar-ne un manteniment integral, des de detergents i netejadors, lubricants o selladors ideals per a tots els usuaris de la bicicleta.

Segons Josep Traveria, director de PRORIDE, “apostem per la Volta perquè compartim la passió pel ciclisme i els valors com la qualitat, el rigor i la proximitat. Hem creat PRORIDE amb el propòsit d’aportar una solució de qualitat a la neteja i el manteniment de bicicletes de la mateixa manera que la Volta excel·leix per la seva capacitat organitzativa. Des de PROQUIMIA, posem la nostra experiència de 50 anys en neteja i tractament de superfícies a disposició de tots els ciclistes per tal que millorin la seva experiència ciclista”.  

Per a la Volta és una gran notícia comptar amb el suport de PRORIDE, ja que ens permetrà continuar fent créixer i dotar d’entitat pròpia un esdeveniment com la reVolta, que progressa cada any més en tots els sentits i referma la nostra aposta pel ciclisme femení. A més, ho fem de la mà d’una empresa que aposta pel ciclisme, la qual cosa ens suposa una aliança natural”, explica el president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris.

PROQUIMIA és una empresa multinacional osonenca que fabrica i comercialitza productes de neteja i solucions per a processos industrials que compta amb més de 50 anys d’experiència. Amb la seva incorporació tant a la reVolta com a la Volta a Catalunya, la seva marca PRORIDE s’alia amb dos esdeveniments de primer nivell internacional del ciclisme amb una important difusió.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya