Scrub Designs vestirà al millor jove de la Volta a Catalunya 2023

10 de març 2023 - 10:47 [GMT + 1]

L’empresa de comunicació visual i impressió Scrub Designs és el nou patrocinador del mallot del millor jove de la Volta Ciclista a Catalunya 2023, que aquest any passa a premiar al millor ciclista de 23 anys o menor participant a la prova. L’empresa catalana, a més, proveirà tots els elements gràfics de la 102a edició de la cursa UCI WorldTour catalana.

El mallot que distingirà el líder de la classificació del millor jove de la Volta a Catalunya d’aquest 2023 estarà patrocinat per Scrub Designs. L’empresa catalana de comunicació visual i impressió a gran format, amb seu a Rubí, celebra el seu desè aniversari de vida i proveirà, a més, tots els elements gràfics necessaris d’aquesta edició de la cursa.

El mallot de millor jove de la Volta a Catalunya, caracteritzat pel seu color blanc amb franges taronges, distingeix durant les set etapes de la cursa al líder de la classificació dels joves, una de les quatre classificacions diàries, juntament amb la classificació general, la classificació de la muntanya i la classificació per punts, el guanyador final de les quals és també premiat al podi final de Barcelona.

Enguany, la classificació del millor jove de la Volta a Catalunya passarà a premiar al primer corredor de la classificació general nascut a partir de l'1 de gener del 2000, és a dir, amb 23 anys o menor. Un canvi que resta dos anys a l’edat que fins ara marcava el límit d’aquesta classificació, tenint en compte la creixent precocitat dels corredors més destacats del panorama mundial.

En els darrers anys, en dues ocasions, la classificació del millor jove ha estat guanyada pel que ha estat també el vencedor final de la cursa, sent el cas dels colombians Sergio Higuita, l’any 2022, i Miguel Ángel López, l’any 2019. Altres destacats ciclistes del panorama internacional com Joao Almeida (2021), Pierre Latour (2018), Marc Soler (2017), Hugh Carthy (2016) o Wilco Kelderman (2015) també han destacat aconseguint ser el millor jove de la Volta a Catalunya en les últimes edicions.

El mallot del millor jove premia als joves talents del futur però que, tal i com està evolucionant el ciclisme, ja són una realitat. Scrub Designs se sent identificada amb aquesta joventut i, a més, és una empresa que ens ajudarà en tot l’aspecte logístic de l’organització de la cursa”, explica Rubèn Peris, director general de la Volta Ciclista a Catalunya.

“Per a una empresa jove com la nostra, Scrub Designs, poder participar en la distinció de l’excel·lència dels corredors més joves ens satisfà especialment, perquè ens uneix als ciclistes que s’esforcen dia rere dia en una competició de tant alt nivell com és la Volta a Catalunya”, diu el CEO de l’empresa, David Adrià.

La 102ª edició de la Volta a Catalunya es disputarà entre els pròxims dies 20 i 26 de març, amb sortida des de Sant Feliu de Guíxols i final a Barcelona, després de set etapes exigents i molt atractives. Un cop més, els millors equips i ciclistes del món estaran presents rodant per les carreteres catalanes, amb una participació de luxe que encapçala el campió del món Remco Evenepoel.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya