Sant Feliu de Guíxols enceta una relació especial amb la Volta Ciclista a Catalunya, que en la seva edició 101 passa a tenir el seu punt de partida a la ciutat empordanesa, amb una primera etapa amb sortida i arribada en els seus carrers, en un acord per dos anys que inclou també l’edició de 2023. L’any 1993, Sant Feliu de Guíxols ja va acollir l’etapa inicial de la Volta, aleshores una contrarellotge individual que es va endur l’italià Maurizio Fondriest davant Miguel Indurain. En total, acumula 20 aparicions en el recorregut de la prova, l'última d’elles sent arribada de la segona etapa de l’edició de 2019, resolt en un emocionant esprint guanyat per l’australià Michael Matthews.

  • 22.097 habitants (2020)
  • Baix Empordà

https://guixols.cat/
https://visitguixols.com/ca/

Benvinguts a Sant Feliu de Guíxols, ciutat mediterrània al cor de la Costa Brava. En aquest indret tenyit de pins i mar, trobareu totes les gammes dels blaus, dels verds, dels ocres i dels cels més vius. Racons de port i de sorrals, de pedres antigues i de camins.   

Tasteu la gastronomia única mentre descobriu el patrimoni, us endinseu en primaveres, tardors i estius excepcionals. Natura, esport, cultura i art. Capvespres únics de llum i de sal, de cants de taverna, de cremat, de fonda i amistat.   

Descobriu el Monestir, la Porta Ferrada, El Fortim, la rambla, el call. I deixeu-vos portar per la calma, la quietud, la bona taula, la tranquil·litat.  

Us esperem en un litoral de penya-segats que es trenquen en petites cales. Veniu com vulgueu, en cotxe, o en bicicleta, és igual, tenim camins i corriols per pedalar, córrer i caminar. Passegeu per la platja i deixeu-vos portar per l’encant dels espais naturals.  

I respireu. Respireu Ardenya, respireu Gavarres. Respireu calma, mar, garbí, cultura i art.  

Platja de San Pol © Ajuntament Sant Feliu de Guíxold
Espai Carmen Thyssen © Ajuntament Sant Feliu de Guíxold
Camí de Ronda © Ajuntament Sant Feliu de Guíxold
Ermita de Sant Elm © Ajuntament Sant Feliu de Guíxold
campanya turisme familiar, ajuntament St. Feliu de Guíxols. © ©2015 Xevi F. Güell
campanya turisme familiar, ajuntament St. Feliu de Guíxols. © ©2015 Xevi F. Güell
campanya turisme familiar, ajuntament St. Feliu de Guíxols. © ©2015 Xevi F. Güell

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya