La "Volta" escalfa motors amb un cartell de luxe

20 de març 2019 - 08:43

A només una setmana de l’inici de la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, l’organització ja ho té tot a punt per viure una edició amb un cartell de luxe. Corredors com el campió del món Alejandro Valverde (Movistar Team), el quatre cops vencedor del Tour de França Chistopher Froome (Team Sky), els colombians Egan Bernal (Team Sky) i Miguel Ángel López (Astana), els francesos Thibaut Pinot (Groupama – FDJ) i Romain Bardet (AG2R – La Mondiale) Enric Mas (Deceuninck Quick step) o el català Marc Soler (Movistar Team) seran algunes de les grans estrelles ja confirmades per a la cursa, entre moltes altres.

La Volta s’iniciarà el proper dilluns 25 de març amb la ja tradicional etapa amb inici i final a Calella, tot i que aquest any es preveu més dura del previst amb l’ascensió a Santa fe i Collformic.  Després d’una etapa entre Mataró i Sant Feliu de Guíxols, arribarà l’alta muntanya amb les arribades a Vallter 2000 i La Molina. El divendres 29 de març la cursa sortirà de Puigcerdà en direcció a Sant Cugat, mentre que dissabte visitarà comarques tarragonines amb l’etapa Valls- Vila-seca. L’edició 99a de la Volta es decidirà com cada any a Barcelona, amb 8 voltes al circuit de Montjuïc.

L’expectació per viure la cursa serà total, amb un difusió mediàtica televisiva que l’any 2018 va arribar fins els 190 països mitjançant 30 difusors internacionals.

Previa Volta

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya