Chris Froome anuncia la seva presència a la Volta

26 de febrer 2020 - 17:33

Chris Froome ha desvelat que el seu calendari de competició d’enguany inclou la participació a la 100a Volta Ciclista a Catalunya, que es celebrarà del 23 al 29 de març. El corredor britànic, guanyador de quatre Tours de França, ho ha anunciat en unes declaracions recollides per l’agència EFE durant la seva participació al Tour del Emirats. També ha explicat que abans de viatjar a Catalunya realitzarà una concentració preparatòria a Sud-àfrica.

D’aquesta manera, la ronda catalana tornarà a comptar per segon any consecutiu amb un dels referents del pilot internacional. En l’edició passada, Froome ja va estar en la línia de sortida de Calella, destacant dins la llista de favorits amb altres noms propis com Egan Bernal, Richard Carapaz, Alejandro Valverde, Nairo Quintana o Miguel Ángel López. El corredor de l’Ineos, però, va patir una caiguda en la segona etapa, entre Mataró i Sant Feliu de Guíxols, que no va tenir conseqüències importants però el va apartar dels primers llocs de la general.

La d’enguany serà la vuitena participació de Froome a la Volta, que coincidirà amb una edició tan especial com la 100. El britànic aprofitarà la cursa per seguir retrobant sensacions després de la greu caiguda que va patir a l’any passat mentre estudiava el recorregut de la contrarellotge de la Dauphiné Libéré i que l’ha mantingut allunyat de la competició fins a la seva reaparició d’aquesta setmana al Tour del Emirats. Amb Froome, s’amplia la llista de corredors destacats que participaran en l’edició 100 de la Volta, com Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Marc Soler, Warren Barguil i  el vigent campió de la cursa, el colombià Miguel Ángel López.

 

FOTO: Crhis Froome carrega sobre la bicicleta el seu company d'equip Egan Bernal durant els metres finals de l'etapa entre Puigcerdà i SAnt Cugat del Vallès de la Volta 2019

 

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya