Chris Froome inclou la Volta en el seu calendari de competició del 2021

7 de gener 2021 - 14:45

Chris Froome, vencedor de quatre Tours de França, ha tornat a incloure la Volta Ciclista a Catalunya en el seu calendari de competició per al 2021, segons ha avançat el Rik Verbrugghe, director esportiu de l'Israel Start-Up Nation, en una entrevista al diari belga Het Nieuwsblad.

Aquesta planificació preveu que entre el 22 i el 28 de març Froome participi en l'edició 100 de la Volta, reafirmant-se així la seva fidelitat amb la cursa. Fins ara hi ha estat present en set ocasions entre 2010 i el 2019, amb un sisè lloc com a millor classificació (2014). L'any passat també havia d'estar present a la sortida de la cursa de Calella, però la Covid-19 va obligar a suspendre la prova.

Actualment Froome es troba a Califòrnia preparant-se per a una temporada molt important per a la seva carrera i en la qual s'estrena amb el mallot de l'Israel Start-Up Nation. El tetracampió del Tour vol retrobar-se amb les millors sensacions després de la greu caiguda patida el 2018, mentre estudiava el recorregut de la contrarellotge de la Dauphiné Libéré, i erigir-se en un dels referents de la seva nova formació.

El calendari de Froome per aquest 2021 arrencarà a finals de febrer a Portugal, coincidint amb la Volta a l'Algarve, i tot seguit posa rumb a Catalunya per participar a la Volta. L'atractiu i variat recorregut de la cursa catalana, inclosa dins de calendari de l'UCI World Tour, suposa per al britànic una excel·lent manera de mesurar el seu estat de forma i preparar-se per al Tour de França, que torna a aparèixer com un dels seus grans objectius de la temporada.

FOTO: Chris Froome, amb el mallot de l'Israel Start-Up Nation, amb el qual debuta aquest any / Twitter Israel Start-Up Nation  

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya