La sisena etapa de la 100a Volta Ciclista a Catalunya, presentada a Mataró

10 de març 2020 - 16:59

Després de sis anys acollint una sortida d’etapa de forma consecutiva, aquest 2020 Mataró viurà l’emoció d’una arribada coincidint amb la sisena etapa de la 100a Volta Ciclista a Catalunya, fixada per dissabte 28 de març. Un esdeveniment que reflecteix la vinculació de la capital del Maresme amb la Volta i que va ser presentat a la sala d’actes de Can Palauet.

L’alcalde de Mataró, David Bote; la regidora d’Esports del consistori mataroní, Bea Delgado, i el president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, van ser els encarregats d’intervenir en un acte que va aplegar un nombrós públic. També va participar l’exciclista professional local Manuel Delgado, que va comentar les característiques d’una etapa que arrencarà a Tarragona i que finalitzarà al Camí de la Geganta. Els assistents van poder observar aquest recorregut en vídeo de presentació de l’etapa.

Feia 38 anys que Mataró no vivia un final d’etapa de la Volta. Exactament des del 10 de setembre de 1982, quan l’holandès Johan van der Velde es va imposar en el primer sector de la jornada, que finalitzava a la capital del Maresme.

Per completar aquest final d’etapa,  Mataró realitzarà durant tot el dia diverses activitats relacionades amb el ciclisme, com la primera prova de la Copa Catalunya Infantil i una mostra d’esport solidari.

 

FOTO: La regidora d'Esports de Mataró, Bea Delgado; l'alcalde de la ciutat, David Bote; i el president de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, durant la presentació celebrada a Can Palauet. 

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya