Continental atorgarà el premi al vencedor d’etapa en l’edició 100 de la Volta

26 de febrer 2021 - 10:30

La Volta Ciclista a Catalunya i Continental han arribat a un acord pel qual la marca de neumàtics passa a ser patrocinador principal de l’edició 100 de la cursa, que se celebrarà del 22 al 28 de març de 2021.

El nou acord comercial es farà ben visible en l’entrega del premi al guanyador de cada una de les set etapes de la Volta, ja que el trofeu estarà patrocinat per Continental. A més, el logotip i altres elements identificadors de la marca es podran observar en els diferents elements publicitaris que acompanyen la cursa.

La nova vinculació amb la Volta referma l’aposta de Continental pel ciclisme. De fet, la prestigiosa multinacional, amb una àmplia gamma de neumàtics en el seu catàleg de productes, també ha impulsat patrocinis en altres proves de referència del calendari de l’UCI World Tour, com el Tour de França, el Giro d’Itàlia i la Vuelta.

A més, la seva fàbrica especialitzada de Korbach (Alemanya) subministra neumàtics a diversos equips de la màxima categoria internacional. Tots ells valoren l’aportació de Continental a l’hora de millorar el rendiment i contribuir a la seguretat dels corredors gràcies a un equilibri òptim entre adherència i velocitat. Per aconseguir-ho, la multinacional disposa d’un component únic en l’elaboració dels seus neumàtics anomenat BlackChili™,  a banda de seguir en constant investigació per oferir els productes més eficients.

Les característiques dels neumàtics Continental encaixen amb el variat i exigent recorregut que presenta una edició tan especial per a la Volta com és la 100. La cursa, que arrencarà a Calella,   inclou etapes de mitja i alta muntanya, dues arribades en alt (Vallter 2000 i Port Ainé), una contrarellotge per la zona del Pla de l’Estany i trams idonis per a velocistes. Els corredors també rodaran per espais emblemàtics de la geografia catalana, com ara la muntanya de Montserrat, mentre que la muntanya Montjuïc serà l’escenari del tradicional final de la Volta.

L’intens treball per implementar un estricte protocol sanitari en l’actual context de pandèmia de Covid-19 permetrà que les carreteres catalanes tornin a reunir a l’elit del ciclisme internacional després de l’obligat ajornament de la prova l’any passat. Noms propis com el de Richard Carapaz, vencedor del Giro 2019 i segon a la Vuelta 2020; Chris Froome, quatre cops guanyador del Tour de França; Alejandro Valverde, excampió del món i tres cops vencedor de la Volta; Marc Soler, guanyador d’una París-Niça i tercer classificat a la Volta 2017; i Enric Mas, cinquè en l’últim Tour, ja han confirmat la seva presència.

 

FOTO: Imatge del pilot rodant durnant la Volta del 2019 / Arxiu Volta 

 

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya