La reVolta es carrega d’energia saludable amb Finisher®

25 de maig 2021 - 10:05

Finisher® estarà present a la reVolta oferint la seva àmplia gamma de gels i barretes energètiques a les corredores que participin en la cursa el proper 30 de maig, amb sortida i arribada a Sant Cugat. D’aquesta manera, la reconeguda marca de productes per a la salut i la nutrició esportiva del laboratori Kern Pharma reafirma la seva vinculació amb el ciclisme, i en aquest cas amb el femení.

La presència de Finisher® serà especialment visible en la zona de sortida i arribada de la prova, situada a l’avinguda Pla del Vinyet de Sant Cugat, amb la instal·lació d’un stand que oferirà a totes les corredores de la reVolta els seus productes nutricionals per afrontar amb la millor energia els 97 km del recorregut. Aquest transcorrerà per les comarques del Vallès Occidental, Baix Llobregat, l’Alt Penedès i l’Anoia i inclou les pujades a l’Alt de la Capçuda (tercera categoria) i l’Alt de la Creu d’Aragall (primera categoria).

Finisher® se suma a la reVolta després que la marca fos un dels patrocinadors oficials de la passada edició de la Volta, posant a l’abast dels ciclistes la seva línia de productes de salut i nutrició en cada sortida d’etapa. A més, va patrocinar el premi Finisher® a la combativitat, que cada dia premiava aquell corredor que havia despuntat pel seu esforç.

Ara el ciclisme femení agafa el relleu amb la celebració, el 30 de maig, d’una reVolta que guanya entitat respecte a la primera edició, realitzada al 2018 aprofitant la data i la infraestructura de l‘última etapa de la Volta. Després de posposar-se a causa de la pandèmia de la Covid-19 l’any passat, la segona edició de la cursa ha trobat l’aliança de Sant Cugat, que serà l’epicentre de la prova, mentre que el suport de Finisher® permetrà disposar d’una línia de productes de salut i nutrició pensada per millorar el rendiment dels esportistes.   

 

Credit Foto: Volta Ciclista a Catalunya (Namuss Films)

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya