Marc Hirschi i David de la Cruz s’afegeixen a la llista de noms propis de l’edició 100 de la Volta

2 de març 2021 - 12:01

A mesura que s’aproxima l’inici de la Volta Ciclista a Catalunya, que se celebrarà entre el 22 i el 28 de març de 2021, es van definint els corredors escollits pels equips per competir en una edició tan especial com la 100. En el cas de l’UAE-Team Emirates, comptarà amb la presència de dos noms propis del pilot internacional: Marc Hirschi i David de la Cruz.

Amb només 22 anys, Hirschi disputarà la Volta per primera vegada i ho farà avalat pels grans resultats que va obtenir al llarg de l’any passat en proves tan importants com el Tour de França, on va assolir un triomf d’etapa, a banda de rebre el premi a la combativitat per l’ambició mostrada al llarg de la cursa. Precisament, aquest caràcter i qualitat també va permetre a Hirschi obtenir durant el 2020 altres resultats brillants, com ara el triomf a la Fletxa Valona i el tercer lloc en el campionat del món. Un bagatge que reafirma un nivell que ja havia mostrat en els seus inicis com a professional, quan va sumar el triomf en el campionat del món sub-23 del 2017. El suís, per tant, s’ha guanyat un lloc entre els candidats a ser protagonistes de la Volta.

Pel que fa a David de la Cruz, és un dels ciclistes catalans de referència dins del pilot mundial. Amb 31 anys, el sabadellenc acumula una llarga trajectòria en el circuit de l’UCI WorldTour, apuntant-se triomfs d’etapa en proves tan destacades com la Vuelta (2016), la Itzulia (2017) i la París-Niça (2017 i 2018).

Aquest 2021, De la Cruz participarà per cinquena vegada a la Volta, precisament 10 anys després de la seva primera presència (2011). Des del 2016, però, el sabadellenc no estava present a la prova i, per tant, enguany serà un retrobament molt especial per al corredor, amb la motivació de córrer a casa.

Hirschi i De la Cruz se sumen a altres grans corredors que ja han anunciat la seva presència a una cita que tornarà a reunir l’elit del pilot internacional a les carreteres catalanes. Richard Carapaz, Alejandro  Valverde, Marc Soler, Enric Mas o Chris Froome també estaran entre els candidats a vestir el mallot de líder de la Volta, que en la seva edició 100 presentarà un recorregut tant atractiu com exigent, amb etapes de mitja i alta muntanya, dos finals en alt, una contrarellotge i trams idonis per a bons rodadors i velocistes.    

 

FOTO1: Marc Hirschi / @Fizza - UAE-Team Emirates 

FOTO2: David de la Cruz / @Fizza - UAE-Team Emirates 

 

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya